Vi har åpnet nytt varehus i Oppdal!

Vi har åpnet nytt varehus i Oppdal!

Biltema vokser videre, og nå har vi åpnet et nytt varehus i Norge. Vi investerer sterkt i utbygging av nye bærekraftige konseptvarehus, og det siste tilskuddet langs E6 i Oppdal er det mest moderne og flotteste hittil. Bygget har blant annet bergvarme som energikilde, granittfliser og LED belysning. Konseptvarehuset er på hele 6200 kvm kvadratmeter og har hele Biltemas fullsortiment med over 19 000 varer, selvscanningskasser, brede og oversiktlige handlegater, stor parkering for både biler med og ute tilhenger, samt sykler. Varehuset har også Biltema cafe, der man får kjøpt mat og drikke til «svenske priser». Biltema Oppdal har i likhet med Biltema Gol søndagsåpent.

Stor begivenhet

Det er en stor begivenhet når vi åpner nye varehus, og åpningene pleier å være store med lange køer. Denne gangen valgte vi en rolig åpning med åpningstilbud som varer hele uken, for å unngå kødannelse og trengsel.

«Vi har høyt fokus på smittevern i alle våre varehus, og det er selvfølgelig at vi tar hensyn til dette i varehuset og cafeen»  sier varehussjef Kim Andre Hylland.

Åpningen av det nye varehuset i Oppdal har fått mye lokal oppmerksomhet, det er nemlig over 10 år siden en så stor arbeidsplass har åpent i Oppdal. Med Biltema har det nå blitt 24 nye arbeidsplasser, og det er motivert team ønsker velkommen til cafe og varehus.

Varehussjef_950x680.jpg

«Vi gleder oss veldig over å ha åpnet dette fantastiske i Oppdal. Vi har blitt tatt veldig godt imot av både lokale politikere og befolkningen, og gleder oss nå veldig til å få åpnet døra» sier Dag Bergby, daglig leder i Biltema Norge.

Se mer her.