Enda et nytt varehus – åpner vår/sommer 2021

Enda et nytt varehus – åpner vår/sommer 2021

OPPDATERT 09-06-2020

Åpningen er blitt utsatt til vår/sommer 2021.


 

Straks etter at nyheten om nytt varehus på Oppdal, meldes det nå om at også et nytt varehus er på vei. Varehuskjeden som investerer sterkt i utbygging av nye konseptvarehus, og som del av kjedens ambisiøse plan om å utvide til 100 varehus innen 2028, iverksetter nå bygging på Namsos.

Det topp moderne varehuset får god beliggenhet på sydsiden av Høyknesbrua, med god eksponering mot veien. Varehuset vil bli totalt 6000 kvadratmeter, ha fullt sortiment med alle Biltemas 8 varegrupper, 19 000 varelinjer, hentelager, selvscanningskasser og oversiktlige handlegater.  Over 100 parkeringsplasser er tilrettelagt for å tilfredsstille behovet til både ordinære kunder, proffkunder, bil med henger og handikap plasser nær inngangen. Ikke minst etablerer Biltema også her en stor Cafe med «svenske» lave priser.

"

Varehussjef i Namsos, Ole Anders Haugerøy er svært fornøyd med at avtalen nå er på plass:

«Som både varehussjef og Regionsansvarlig har jeg vært med å bygge nye varehus til kollegaene mine både i Stjørdal og Steinkjer. Nå er det med glede jeg kan konstatere at det endelig er vår tur. Vi har hatt et bra leieforhold, men har nå vokst oss ut av lokalene vi holder til i dag. I løpet av de neste 12 måneder skal vi nå planlegge, bygge og åpne Norges beste varehus, sier en offensiv Haugerøy»

Miljøvennlig bygg

Biltema vil legge vekt på miljø og bærekraft også i denne byggeprosessen. Bygget får moderne tekniske løsninger kombinert med en solid betongkonstruksjon som gjør bygget solid og ikke minst miljøvennlig. En annen miljøsatsing blir oppvarming med varmepumpe som går fra luft til vann.  I tillegg er bevegelsesstyrt LED belysning, ekstra isolasjon i tak og granittfliser på gulvet elementer som bidrar til en grønnere drift.

"Straks etter at nyheten om nytt varehus på Oppdal, meldes det nå om at også et nytt varehus er på vei. Varehuskjeden som investerer sterkt i utbygging av nye konseptvarehus, og som del av kjedens ambisiøse plan om å utvide til 100 varehus innen 2028, iverksetter nå bygging på Namsos

Det nye Biltema varehuset i Namsos vil få omtrent samme utforming som det nye varehuset på Vinstra.