Biltema til Bamble

Biltema til Bamble

Biltema har nå startet med prosjektering og grunnarbeid, og forventer at det nye konseptvarehuset på Bamble vil være klar høsten 2021.

På tross av utfordrende tider, investerer varehuskjeden sterkt i utbygging av nye konseptvarehus, og har ikke sluppet gasspedalen i sin søken etter nye hensiktsmessige tomter å bygge varehus på.

Dag_bergby.jpg

Daglig leder i Biltema Norge, Dag Bergby er fornøyd med prosessen

«Bamble er en spennende lokasjon for oss, og det er gledelig at vi nå endelig har kommet i gang og kan begynne å planlegge for åpning høsten 2021. Hele prosessen har vært ryddig og positiv blant annet takket være fremoverlente lokalpolitikere som hele tiden har ønsket oss velkommen til Bamble.»

Det topp moderne varehuset får perfekt beliggenhet ved E18 i Bamble , med god eksponering mot veien. Varehuset vil bli totalt 6500 kvadratmeter, ha fullt sortiment med alle Biltemas 19 000 varelinjer, oversiktlige handlegater og har selvbetjente kasser. Rundt 190 parkeringsplasser blir tilrettelagt for å tilfredsstille behovet til både ordinære kunder, proffkunder, bil med henger, og handikapplasser nær inngangen. Ikke minst etablerer Biltema også her en stor Biltema Cafe med «svenske» lave priser. Kjeden regner med at det blir rundt 20-25 nye arbeidsplasser med Biltema Bamble.

Biltema Real estate 1.jpg