Biltemas miljøvennlige varehus

Biltemas miljøvennlige varehus

Biltema bygger stadig nye varehus og tempoet vi øke med denne nybyggingen, der miljø og bærekraft er i høysete.
Publisert 2018.05.04

Å bygge sikkert, nøyaktig og kostnadseffektivt krever bygningsarbeidere av høyeste klasse. Derfor samarbeider Biltema ofte med lokale byggefirmaer og håndverkere som holder høy kvalitet, og som klarer å håndtere det omfattende arbeidet som kreves når man bygger store Biltema-varehus.

Valget av byggematerialer er nøye gjennomtenkt. Kun langsiktig holdbart materiale blir valgt, noe som resulterer i mindre vedlikehold og renovering på lang sikt.

Biltema bygger såkalte «trege» hus. Betong brukes derfor på både vegger og tak. På den måten vil man ikke merke værendringer innendørs. Det skaper et komfortabelt klima for både kunder og ansatte.

I tillegg blir det lagt et lag bransikker isolasjon på taket. Det sørger for at varehusene ikke blir påvirket av værforholdene samtidig som det er bra med tanke på brannsikkerhet.

I Biltema-varehusene brukes granitt til gulvet. Et naturmateriale som kun skal rengjøres med en roterende børste og rent vann. Det betyr at det ikke er behov for kjemikalier.

Belysningen er bevegelsesstyrt. Det betyr at belysningen bare lyser nå noen er i rommet. LED brukes som lyskilde. Takket være dette har tusenvis av kilowattimer blitt spart.

Biltema er stadig ute etter å finne nye, smarte løsninger for å effektivisere byggingen av nye varehus sammen med dyktige byggefirmaer. På den måten vil vi få enda bedre, holdbare og mer miljøvennlige varehus.