Biltemas produktansvarlige viste frem nyheter på Oslo Motorshow

Biltemas produktansvarlige viste frem nyheter på Oslo Motorshow

Også i år deltok vi på Oslo Motorshow som er Norges største bilmesse med over 40 000 besøkende! I år feiret messen 10 års jubileum, og vi stilte med egen stand der vi fikk vist frem nyheter og større produkter som ofte ikke kommer så godt frem i våre varehus.

Selve standen var bygget opp som en garasje og vi fikk vist frem vår garasjeinnredning, quick jack, depotpresenning, monteringsmaskin for dekk, takboks og mye annet. Biltemastanden hadde også lekeområde med småbiler, leketeppe og populære barneleker som var hyppig besøkt av barn og foreldre.

Biltemas produktansvarlige hadde tatt turen til Norge og Oslo Motorshow, og fikk vist frem noen av sine favorittprodukter. Daniel Hansson, produktansvarlig for Bil, viste fornøyd frem vår quick jack og garasjeinnredning.

«Som bilinteressert er quick jacken absolutt ett av mine favorittprodukter. Den tar liten plass når den er slått sammen, den er sterk og rask samtidig som den er portabel, sier Hansson». 

Quick jacken hadde hovedplasseringen i utstillingen og løftet på en veteranboble kabriolet, og fikk mye oppmerksomhet og alle besøkende fikk se hvor lett den løftet opp og ned.

Produktansvarlig bilDaniel Hansson, produktansvarlig Bil

Garasjeinnredningen er en nyhet Daniel Hansson er svært glad for å presentere:

«Vi hadde ikke noe tilsvarende, og vi vet at våre kunder ønsket en innredning som er smart, har god kvalitet og lav pris.»

Garasjeinnredningen er blitt en stor suksess på kort tid, og Hansson kan avsløre at det i fremtiden kommer noen spennende nyheter til garasjeinnredningen.

  Robert Gustavsson, produktansvarlig Bil

Robert Gustavsson er også produktansvarlig innen Bil, og ville gjerne fremheve takboksen som er superfleksibel og kan åpnes fra begge sider.

«Denne takboksen er forsterket med metall på undersiden og i front og den er svært brukervennlig og lett å feste i takstativet. En takboks av høy kvalitet som gir verdi for pengene, og med hurtigfester fester du takboksen med noen klikk.» 

Et annet favorittprodukt til Gustavsson er ekstralys med led-lysrampe

«Her får du ekstremt mye ekstralys for pengene med OSRAM LED-Celler.

Johan Nordén, produktansvarlig Bilpleie

Produktansvarlig for bilpleie, Johan Nordén trekker frem Biltemas Premium-serie med utvalgte bilpleieprodukter med ekstra god kvalitet.

«Noe som er verdt å merke seg er at i denne serien trenger du ikke være profesjonell, dette er produkter som er enkle å jobbe med og gir et fantastisk resultat. Vi jobber aktivt med produktutvikling og vil komme med flere produkter i premium-serien».