Flyvende start hos nye Biltema i Egersund

Flyvende start hos nye Biltema i Egersund

Biltema Airshow, med veteranflyet P-51 Mustang fløy oppvisning foran hundrevis som hadde stilt seg i kø for åpning av det nye Biltemavarehuset på Tengs i Egersund. De første kundene hadde vært på plass siden klokken 5 (!), og køen på flere hundre meter gikk etter hvert helt ut i veien da det ble bestemt å åpne dørene noen minutter før klokken 8. 

"
Med gavekort på 500 kroner til de første hundre kundene og gode åpningstilbud var stemningen høy og åpningen suksessfull. Varehussjef Ingunn Ege er fornøyd med mottakelsen 

- «Det er veldig gøy at så mange har møtt opp til vår åpning. Fredagen etter Kristihimmelfart er tradisjonelt sett en av Biltemas mest besøkte dager, og vi regner med rekord i Egersund i dag»

 height=
3700 kvadratmeter og over 19000 varer

- «Vi har hatt en fin vekst i både omsetning og kundemasse siden vi først åpnet i Egersund. Derfor har vi på mange måter vokst ut av de gamle lokalene, og både kunder og ansatte har hatt behov for et større varehus å boltre seg på» sier Ege.

"
Det nye varehuset er på 3700 kvm og har Biltemas fullsortiment med over 19 000 ulike varelinjer. «Det er bra at vi kan tilby våre kunder alle varene i vårt sortiment. Med store, lyse og oversiktlige lokaler gleder vi oss til å gi våre kunder en trivelig handleopplevelse i Egersund.

"