Biltema Foundation donerer 20 millioner for å støtte menneskene i Ukraina

Biltema Foundation donerer 20 millioner for å støtte menneskene i Ukraina

Publisert 2022.03.11

Et av Biltema Foundations satsingsområder er å yte bistand til krisesituasjoner i verden. Den humanitære katastrofen er ekstrem i Ukraina, og det er viktig for oss i Biltema å være med og hjelpe menneskene som nå lever i en ufattelig vanskelig situasjon.

Torsdag 10. mars ga Biltema Foundation til sammen 20 millioner SEK, 15 millioner til Leger Uten Grenser og 5 millioner til Redd Barna.

Leger Uten Grenser og Redd Barna er allerede på plass i Ukraina. Hjelpearbeidet er allerede i full gang og de klargjør for ekstra kriseberedskap og kan ut i fra det støtte og hjelpe med det som er nødvendig.

"Verden har blitt et mørkere sted de siste ukene. Krigen i Ukraina ryster hele verden! For oss i Biltema Foundation er det åpenbart at vi ønsker å være med og støtte i den nødssituasjonen Ukraina er i. Både Leger Uten Grenser og Redd Barna har erfaring og kunnskap til å jobbe i og rundt krigssoner for å lindre den totale humanitære katastrofen som pågår nå." – Adelina Voci, talsperson for Biltema Foundation