Hallingdølene trosset regn – fantastisk åpning på Gol

Hallingdølene trosset regn – fantastisk åpning på Gol

Stor kø og fantastisk stemning! Hallingdølene lot seg ikke skremme av regn og dårlig vær. Mange hadde stått i kø i flere timer før åpning, noen siden kl.23 kvelden før, for å få med seg gavekort på 500 kr og gode åpningstilbud.

Etter 10 år på Gol hadde Biltema vokst ut av sine lokaler, og endelig kunne varehussjef Rolf Lien Blakkestad og resten av team Gol åpne nytt varehus. Det er et bærekraftig konseptvarehus på hele 5500 kvadratmeter, med fullsortiment, hentelager, selvscanningskasser og ikke minst Biltema Cafe. Biltema på Gol er Norges eneste Biltema som har åpent 7 dager i uken.


 

Ordfører Heidi Granli ønsket velkommen og holdt tale før hun offisielt åpnet varehuset. «Vi var visst heldig med været i dag, for regn betyr handledag i Gol, og her er kommet folk fra hele Hallingdal. Biltema er blitt fantastisk flott! Vi brukte lang tid på å bestemme oss, men er glade for at vi falt ned på dette alternativet, og lot Biltema etablere seg her. Det er ordentlig moro og inspirerende å se det lokale eierskapet man får til en slik butikk. Team Gol er gått fra å være 20 til 30 ansatte. Det er 10 flere arbeidsplasser på Gol, bare på grunn Biltemaetableringen. Flere av de som er nye har kommet fra andre steder i landet og bosatt seg her i Hallingdal» sa Granli.

 

 

Daglig leder i Biltema Norge AS, Dag Bergby er svært fornøyd med nyetableringen og åpningen på Gol. «Handlekraftige lokalpolitikere har hjulpet oss å komme på plass, og videre må jeg skryte av etableringsteamet i Biltema, sammen med alle flotte ansatte på Gol. Vi har stor tro på at denne investeringen vil bli en stor suksess.» sier Bergby.