Klart for åpning av Biltemas første byggevarehus på Forus i Stavanger

Klart for åpning av Biltemas første byggevarehus på Forus i Stavanger

Lørdag 7 mars kl. 09:00, er det endelig klart for åpning av Biltema Bygg Stavanger, i Maskinveien 1 på Forus. Det blir stor åpningsfest med gode åpningstilbud, kaffe og boller samt utdeling av gavekort på 500 kr til de første 100 kundene.

Varehuset er på 7700 kvadratmeter med cafe, og blir varehuskjedens 66 . varehus i Norge. Grunnet reguleringsforholdene blir dette også Biltemas første varehus uten sentrale produkter innen kategorier bil, båt, hjem og fritid.

Bakgrunn

- Etter at det ble kjent at det skulle komme et nytt kollektivfelt midt over parkeringen vår på Biltema i Sandnes, startet vi jakten på et mulig sted for relokalisering i Stavanger området. Det var ikke mange alternativer for et arealkrevende konsept som Biltema, men så dukket hangaren i Maskinveien på Forus opp som et alternativ. Reguleringsforholdene på Forus er definert sombyggevarehandel, og til tross for våre gjentatte forsøk på å få dispensasjon har Fylkesmannen nektet dette. Vi har en ny søknad inne til behandling og håper å få til en snarlig positivt løsning. Vi synes det er for galt at innbyggerne i Stavanger, Sandnes og Sola skal reise til Bryne for å handle på et fullsortiments Biltemavarehus. Det nye varehuset vil ved åpning derfor mangle bil-, bilpleie-, MC-, hjem-, kontor og multimedia-, fritid-, båt- og store deler av verktøyavdelingen, sier Daglig leder Dag Bergby.

"

Varehuset er på 7500 kvadratmeter med cafe, og blir varehuskjedens 66 . varehus i Norge. Grunnet reguleringsforholdene blir dette også Biltemas første varehus uten sentrale produkter innen kategorier bil, båt, hjem og fritid.

FAKTA BILTEMA BYGG STAVANGER

Det nye Biltema- varehus på Forus i Stavanger har Biltemas brede byggsortiment, og vil i tillegg selge trelast og diverse kompletterende byggevare produkter. Biltema Stavanger får Norges største Biltema Cafe, og blir Biltemas 17. cafe i rekken. Biltemas cafekonsept er blitt svært populært med cafevarer til «svenske priser» , og er nå i sterk vekst.I tillegg vil varehuset få god parkering, selvbetjente kasser og en Kjøp & Hent-løsning hvor kunder enkelt kan handle på nett, og få det klart til henting i varehuset innen 2 timer.

Åpningsdato er lørdag 7. mars kl. 09.00.