Nytt varehus åpner på Stjørdal

Nytt varehus åpner på Stjørdal

Ventetiden er snart over! Om kort tid åpner vi vårt nye flotte varehus i Stjørdal. Åpningen er satt til lørdag 13.oktober kl 08:00. I den forbindelse stenger vårt varehus i Hell lørdag 6. oktober kl 17.00. Biltema Stjørdal vil være et fullassortert varehus med 19 000 varer innen 8 varegrupper.

God beliggenhet

Det topp moderne varehuset har god beliggenhet på Tangmoen. Kun bærekonstrusjoner og fundament sto igjen fra lokalene til den tidligere fabrikkbygningen. Dette blir et nytt varehus med den kjente Biltema-profilen.

Varehuset vil være på totalt 5500 kvadratmeter. Dette inkluderer et brannsikkert kjemilager og hentelager for noen av de mange plasskrevende varene i det store sortimentet samt konseptet Biltema Cafè. I tillegg vil det være mer rom for utstillinger av varer enn tidligere.

Miljøvennlig bygg

Vi har lagt vekt på miljø og bærekraft også i denne byggeprosessen. Bygget har moderne tekniske løsninger kombinert med en solid betongkonstruksjon som gjør bygget solid og ikke minst miljøvennlig. En av de viktigste delene av vår miljøsatsning er fjellvarme, en fornybar og miljøvennlig energikilde.

Biltema Cafè

Varehuset vil ha en innbydende og flott Biltema Cafè der våre kunder får muligheten til å slappe av i en hyggelig atmosfære, og ta en pause fra handlingen. Her vil man kunne velge seg en matbit eller noe å drikke fra menyen til lave Biltema-priser.

Åpning

Varehuset blir offisielt åpnet lørdag 13. oktober kl 08.00! Vi gleder oss til å ta i mot både nye og gamle kunder i et splitter nytt og flott varehus.

Velkommen!