Snart tid for åpning av nytt flaggskip på Gjøvik!

Snart tid for åpning av nytt flaggskip på Gjøvik!

Lørdag 15 desember kl. 09.00 åpner vårt nye flaggskip på Gjøvik! Vi holder langåpent og stenger først klokken 20.00 denne lørdagen. Det jobbes for fullt med å ferdigstille nybygget, og mandag 10 desember starter jobben med å bygge opp varehuset med innredning og varer. Til denne jobben kommer rundt 80 gode kollegaer fra rundt om i Norge for å hjelpe til.

Varehuset er på hele 7.500 kvm og ligger på Kallerud. Dermed vil innbyggerne på Gjøvik få en tidlig julegave og også muligheter for å gjøre et julegavekupp rett før julaften. Biltema Gjøvik har hatt en fin vekst i både omsetning og kundemasse siden varehuset først åpnet for 10 år siden. Derfor har vi på mange måter vokst ut av de gamle lokalene, og både kunder og ansatte har behov for et større varehus å boltre seg på.

Det nye varehuset vil inneholde hele biltemas sortiment på 19 000 varer innen 8 forskjellige varegrupper, brede ganger, selvbetjente kasser, hentelager til plasskrevende varer, stor parkering og ikke minst en flott Biltema Cafè.

Biltema Café

Det nye varehuset får en stor Biltema Café der kundene kan slappe av med en matbit i en hyggelig atmosfære. Kaféen får over 100 sitteplasser, uteservering og mat til lave biltema-priser. Her vil man få muligheten til å ta et avbrekk i handlingen.

Åpning lørdag 15. desember

Varehussjef Roger Sandaker og butikksjef Per Kristian Hovelsrud er spente på åpningen og råder så mange som mulig til å ta turen innom på åpningsdagen 15 desember!

Det vanker en overraskelse eller 2 denne dagen – og kanskje kommer nissen?

"