Snart klart for åpning av nye Biltema Stord

Snart klart for åpning av nye Biltema Stord

Snart er det duket for åpning av det nye og flotte varehuset på 3 700 kvm med god beliggenhet på Heiane Vest. Åpningen er satt til lørdag 3. november kl 08:00, nøyaktig 10 år etter at Biltema Stord åpnet for første gang! Dermed stenger vår butikk ved Heiane storsenter lørdag 27. oktober kl 18.00.

Etter at vi fikk ja fra departementet i dispensasjonssøknaden har vi tatt over de nye lokalene, satt en dato for åpningen og planlegger nå å fylle det nye varehuset i løpet av kort tid. Butikken blir flyttet fra området ved Heiane storsenter og går fra en forholdsvis liten butikk til et fullassortert varehus med 19 000 varer fordelt på 8 varegrupper. Den gamle butikken vil tømmes og den nye vil bygges opp, slik at alt står klart til åpningsfesten 3 november.

Fra 1100 kvm til 3700 kvm

Vi oppgraderer fra en flate på 1100 kvadratmeter i nåværende lokaler til en flate på 3700 kvadratmeter i det nye varehuset. Kundene vil merke dette i form av mer brede handlegater, hentelager for de mest plasskrevende varene og gode parkeringsforhold med gratis parkering. De nye lokalene har også effektivt ventilasjonsanlegg, gode vindusflater, fine sosiale soner, stort kjemirom og LED-belysning i taket.

Stort engasjement

Vi ønsker å takke alle som har bidratt og støttet oss på veien. Utvikler i Fronta, handlekraftige politikere fra flere partier, og engasjerte innbyggere som har sagt sin mening om saken, og ikke minst de som har stilt opp med engasjerende dikt! 

Velkommen til åpning!