Stavanger

Stavanger

Lørdag 7.mars åpnet Biltema Bygg Stavanger, med Norges største Biltema Cafe!

Bakgrunn:
- Etter at det ble kjent at det skulle komme et kollektivfelt midt over parkeringen til Biltema i Sandnes, startet vi jakten på et mulig sted for relokalisering i Stavanger området. Det var ikke mange alternativer for et arealkrevende konsept som Biltema, men så dukket hangaren i Maskinveien på Forus opp som et alternativ.

Reguleringsforholdene på Forus er definert som byggevarehandel, og til tross for våre gjentatte forsøk på å få dispensasjon har Fylkesmannen nektet dette, men vi har en ny søknad inne til behandling og håper å få til en positivt løsning.

Vi synes det er for galt at innbyggerne i Stavanger, Sandnes og Sola skal reise til Bryne for å handle på et fullsortiments Biltemavarehus. Varehuset vil ved åpning derfor mangle bil-, bilpleie-, MC-, hjem-, kontor og multimedia-, fritid-, båt- og store deler av verktøyavdelingen, sier Daglig leder Dag Bergby.

Vårt nye varehus på Forus selger trelast og diverse kompletterende produkter, i tillegg til vårt allerede brede byggsortiment.

Biltema Stavanger har også Norges største Biltema Cafe, som har blitt en stor suksess de siste årene, og dette er vår 17. cafe i rekken. Her gir vi våre kunder mulighet til en bedre handleopplevelse, og tilbyr cafevarer til «svenske priser»

I tillegg har varehuset god parkering, selvbetjente kasser og en Kjøp & Hent-løsning. Med Kjøp & Hent kan våre kunder enkelt handle varene på nett, og de vil være klare til henting i varehuset innen 2 timer.

Nærmeste konseptvarehus med fullt Biltemasortiment finner du på Biltema Bryne.

  • Mandag-Fredag 07.00 - 21.00
  • Lørdag 09.00 - 18.00
  • Søndag Stengt

Kontakt oss

Biltema Café

Biltema Cafe stenger en time før varehuset.

Se hele menyen her
Aktuell kundeavis

Aktuell kundeavis

Les den her

Varehus i nærheten

Andre Biltema-varehus i nærheten