Kle deg for en dag i naturen - med Yosemite by Biltema

Kle deg for en dag i naturen - med Yosemite by Biltema

Er du glad i frisk luft, selv om det regner? Da bør du ta en kikk på vår miniguide til tur- og fritidsklær. Alle produktene bærer navnet Yosemite by Biltema®.

Yosemite turklær til fotturer, fritid og natur – hele året!

Har du utforsket utstillingene i varehusene med vår nye kolleksjon av turklær?  Det er en kolleksjon vi har gledet oss til å presentere for deg som elsker å være aktiv, enten når du reiser, går turer, klatrer i fjellet eller bare trenger en jakke når du sykler på jobb.

Tanken bak turklærne fra Yosemite

Hele poenget med Yosemite-klærne for friluftsliv er å skape en kolleksjon av turklær som kan konkurrere med de mer etablerte merkene på markedet – både på pris, men naturligvis også på kvalitet. Klærne skal kunne brukes til alt fra turer med hunden til lange turer eller ferier i naturen.

Yosemite-kolleksjonen dekker ikke bare én idrett eller aktivitet. Dette er turklær som passer perfekt når du elsker å leve, nyte og ta del i et aktivt liv hele året.

Turklær og friluftsklær for et aktivt liv

Turklærne våre kjennetegnes av allsidighet og god funksjonsevne som passer til dine planer i fritiden. Vi vil gjerne gi kundene våre turklær som er komfortable, som puster, som er av god kvalitet, og som ikke minst er prisvennlige. Så istedenfor å betale skjorten for turklær, får du kanskje råd til en ekstra skjorte når du handler hos Biltema.

Friluftsjakker, bukser, shorts og tilbehør

Kolleksjonen er allerede stor, men den vokser stadig, og det kommer løpende nyheter med Yosemite-merket på. Hos oss finner du klær til både menn og kvinner – perfekt til turer, seiling, jakt, fiske, hverdag og alt annet. 

Damestørrelsene våre passer også barn ned til 12 år. Det samme gjelder herrestørrelsen S.  

Her får du en oversikt over produktene, og du kan lese mer om hvert enkelt produkt på nettstedet vårt.

Turjakker

Skalljakkene våre er 3-lags membranjakker med hette, slik at de kan brukes hele året. Det er jakker som er vind- og vanntette med teipede sømmer for å holde været ute (10 000 mmVs) og med gode pusteegenskaper. Alle jakkene har glidelås for ventilasjon under armene samt i lommene foran. Så hvis fotturen blir litt for varm, lager du enkelt litt gjennomtrekk i jakken.

Turbukser

Mangler du komfortable turbukser? Da bør du prøve en Yosemite-bukse. Buksene har stretchmateriale. Man bør ikke undervurdere bevegelsesfriheten når man beveger seg i naturen. 

I tillegg er buksene våre vind- og vannavstøtende, og de finnes i flere farger, med forsterkninger på knærne og bak, med lommer foran og med glidelås for ventilasjon i sidene.   

Turshorts

Badebukser som tørker raskt? Alle som elsker å være ute, liker sikkert også å ta en dukkert i en innsjø. Turshortsen vår er forsterket bak, og den fungerer godt som badebukse på turen. Slitestyrken gjør den også velegnet når du jobber. Det er mange bruksområder for en hardtarbeidende turshorts. 

Turtilbehør

Når du kjøper utstyr og klær, handler det ofte om detaljene.

Selv de små friluftsdetaljene finner du hos Biltema. Du finner strømper, luer, hettegensere og mye mer i vårt sortiment av Yosemite-klær. 

Så hvis du kjøper klær til helårsbruk, bør du besøke Biltema. Vi hjelper deg med å kle deg for et aktivt liv. Uansett hva du gjør.

Besøk ditt lokale varehus neste gang du er på jakt etter gode tur- eller friluftsklær. Så har du alt du trenger når skrittelleren på smartklokken skal få kjørt seg i naturen.   

 – Vi står klare til å overraske deg med turprodukter av god kvalitet. 

Vi ses hos Biltema!

Se utvalget til Yosemite turklær her

 

 

 

Relaterte artikler

Kle deg med lag-på-lag

Kle deg med lag-på-lag

Når du skal ut på tur er det lurt å kle seg etter lag-på-lag-prinsippet. Vi gir deg tips om hva du skal tenke på.

Quiz - natur og friluftsliv

Quiz - natur og friluftsliv

Spiss kunnskapene dine om vår nordiske natur og friluftsliv.

Biltemas Fritidsklær

Biltemas Fritidsklær

Vi har fritidsklær for alle anledninger. Sjekk ut vårt store utvalg og finn dine favoritter.