Yosemite by Biltema

Yosemite by Biltema

Kvalitet, frihet og aktivitet. Dette var vårt fokus da vi utviklet vår egen sykkelserie, Yosemite by Biltema. I år lanserer vi 60 helt nye sykkelmodeller som du kan utforske og glede deg over. Alle deler og detaljer er nøye utvalgt for å sikre at vi har et godt alternativ til alle behov og formål – og garanterer en solid kvalitet. Alle syklene er grundig testet i nordisk vær og terreng.

Å sykle er en av de beste og mest skånsomme måtene å mosjonere på. Undersøkelser har vist at dersom du sykler en halvtime hver dag, forbedrer du helsen og reduserer stress. Det skal ikke så mye til, og vi håper vi kan bidra til å gjøre sykkel enklere for deg.

Biltema er stolte over vårt store utvalg av sykler og tilbehør, og håper du kan finne den riktige sykkelen for deg og dine behov. Med Biltema Service får du kjøpt sykkelen ferdig montert, sjekket og klar.

Hele vårt sykkelsortiment finner du på biltema.no. Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen innom et av våre varehus for å se nærmere på våre sykler.