Inviter til en magisk førjulskveld

Julen banker snart på døra, og hva er vel hyggeligere enn et julepyntet uteområde? Ta det hele et skritt lenger i år og inviter familien, vennegjengen eller naboene til en magisk førjulskveld utendørs.

Desember er høytid for kos, og da kan det være ekstra hyggelig å gjøre det fint ute, enten det er i bakgården til blokka eller utenfor huset.

Med enkle grep kan man lage skikkelig julestemning ute og det trenger hverken være dyrt eller ta lang tid. Hos oss finner du alt du trenger under et tak og våre varehus er fylt opp med mengder av julevarer.

For å skape julemagi er det én ting som er spesiellt viktig, og det er julebelysning.

68053

Utebelysning og juledekorasjoner

Det er få ting som lager øyeblikkelig julestemning slik som utendørs julebelysning. Vi har et stort utvalg, fra klassiske lysslynger til mer fargerike RGB-lysslynger. 

Vi har også lysslynger med girlander, samt mange typer dekorasjonsbelysning.

Selvsagt har vi det som trengs for å montere og drifte julebelysningen. Både skjøteledninger, digitale timere og beskyttelsesboks. Til oppheng og montering har vi strips, ulike typer spikere, drill og hammer. For å komme seg trygt og enkelt opp i høyden er det fint med enten en gardintrapp eller kombinasjonsstige. 

Levende lys og nisser

Levende lys er essensielt for en forjulsfest utendørs. Lag den rette stemningen gjennom å pynte hagen og gårdsplassen med fakkelholdere og fakler. Sett gjerne grupper med lyslykter rundtomkring for ekstra fin stemning.

Er du glad i nisser, så har vi de i alle farger og fasonger og vår klatrenisse er en favoritt for mange. Husk også på å pynte deg selv og familien med hver sin nisselue. 

I våre varehus finner du også pynt som lyser opp innendørs, blant annet forskjellige adventsstaker og flotte adventsstjerner du kan henge i vinduene. Pynt gjerne inngangsdøren med en krans og kanskje et juletre med lys på ved inngangen?

68061

Samles til adventskos

Gløgg må selvfølgelig med når familien, vennegjengen eller naboene skal samles til førjulskos utendørs. Hos oss får du tak i både kjeler og enkle kokeplater for enkel oppvarming. Glem ikke skjøteledning!

Pappkopper og termoser for å holde gløggen varm er lurt å ha. Til gløggen skal det selvfølgelig spises pepperkaker. Finnes det noe som smaker mer jul enn det?

68057

Kos rundt bålpannen

Når alt er klart og gjestene har fått gløgg og pepperkaker, er det bare å sette seg godt til rette på en benk med myke pledd og saueskinn rundt den varmende bålpannen og bare nyte av den magiske julestemningen.

68065