Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

MC-deler og utstyr

Motorsykkeltilbehør for en fullverdig MC-opplevelse. Har du eller noen du kjenner nettopp kjøpt en motorsykkel? Eller lurer du bare på hvilket motorsykkelustyr du bør ha på neste tur?

 

MC utstyr - et viktig sikkerhetstiltak

Å kjøpe riktig og fullstendig MC-klær som hjelm, jakke, hansker, bukse, støvler og beskyttelse er det viktigste du kan gjøre.

Det utvilsomt viktigste utstyret er motorsykkelhjelmen, som er pålagt å bruke når man kjører. Som motorsykkelfører er man ubeskyttet og dermed vesentlig mer utsatt for en ulykke enn en bilfører. Gode klær og beskyttelse kan for eksempel gjøre deg tryggere og begrense skadene som kan oppstå i tilfelle man velter.

Motorsykkelklærne må også beskytte mot vær og vind. Velg gjerne CE-godkjente klær som oppfyller gjeldene sikkerhetskrav og suppler gjerne med kne-og ryggbeskyttelse.

Forhindre tyveri med motorsykkellås.

Motorsykler er veldig utsatte for tyveri. Hvert år rapporteres det om tusenvis av sykler som blir stjålet i Norge. Derfor bør enhver motorsyklist investere i to godkjente låser, som faktisk er en liten investerning med tanke på hva det koster å erstatte en stjålet motorsykkel. Du bør vanligvis bruke to forskjellige godkjente låser for full forsikringsdekning ved tyveri. Eksempler på godkjente låser er kjettinglåser og bremseskivelåser.

MC-kapell - når garasjen ikke er et alternativ

Langt ifra alle MC-eiere har tilgang til en garasje der MC'en kan stå skjermet fra vær og vindt. I disse tilfellene er MC-kapell et godt alternativ. Det beskytter motorsykkelen mot vær vind og nysgjerrige blikk.

Motorsykkeltilbehør for en skreddersydd MC

Stylingtilbehør for MC

Liker du å skille deg ut fra mengden? Ved hjelp av MC-tilbehør som nye bakspeil, kan du gi motorsykkelen ett helt unikt utseende. Gjennom å tilpasse din MC til deg og din stil kan du kjøre behagelig og vise frem din stil og personlighet.

Pakkeutstyr for korte og lange turer

Praktisk pakkeutstyr kommer godt med enten du skal på langtur eller bare innom matbutikken. En klassisk ryggsekk er kanskje det vanligste pakkeutstyret, men ikke det eneste. Hvorfor ikke utvide pakkekapasiteten din med en tankpose, toppboks eller en tidløs ryggsekk?

Verktøy for vedlikehold og service

En av de beste tingene ved å eie en MC selv, er gleden av å mekke på den. Det er ikke bare morsomt og tilfredstillende - du lærer mye om hvordan motorsykkelen din fungerer samtidig som du sparer en hel del penger. Hvis du har en velutstyrt verktøykasse, kan du gjøre alt fra grunnleggende reparasjoner til mer kompliserte oppgraderinger. Det å velge riktig verktøy kan imidlertid være vanskelig. Når du velger verktøy bør du velge de som er enkle å bruke selv uten å være mekaniker. Husk også å velge verktøy som du også kan bruke til andre ting. På den måten blir investeringen rimeligere. Her er noen eksempler på verktøy som det kan være bra å ha som motorsykkeleier. Pipenøkler, skiftenøkler, kombinasjonsnøkler, tang, kjedeverktøy, dekkreparasjonssett og MC-løfter.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.