Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Arbeidsjakker med god komfort

I Biltemas store sortiment finner du arbeidsjakker for menn og kvinner i høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det er ingen grunn til å fryse på jobben, for her på Biltemas nettsted kan du kjøpe arbeidsjakker som oppfyller kravene du har til en varm og slitesterk jakke.

Arbeidsjakker for alle vær

Nå trenger du ikke bekymre deg for vind og vær, arbeidsjakkene våre gir maksimal beskyttelse mot kulde under de kalde vinterdagene. I det utsøkte utvalget av arbeidsjakker finner du foret jakker som er både praktiske, slitesterke, vann-, vind- og smussavvisende. I tillegg finner du fleksible arbeidsjakker med god passform, pusteevne og bevegelighet. Akkurat som du også finner de gule advarselsjakkene, som du kan kombinere med advarselsbukser og være godt synlig på lang avstand. Med andre ord den perfekte arbeidsjakken for både menn og kvinner!

Finn ditt nærmeste Biltema varehus og kjøp arbeidsjakken din der. Husk at du også kan bestille arbeidsjakken din online og hente den på Biltema varehus innen 2 timer. Enkelt og praktisk!

Fleksible arbeidsjakker for arbeidsbruk og fysiske aktiviteter

Trenger du en god og solid jakke til utendørsarbeid, eller går du mye frem og tilbake mellom arbeidsbilen og arbeidsplassen for å hente verktøy og redskaper? Da har du landet på rett sted.

Hos Biltema selger vi forskjellige arbeidsjakker for menn og kvinner med god passform i flere forskjellige farger og i størrelser fra S-XXL. I utvalget finner du den klassiske arbeidsjakken med moderne funksjonalitet, som er tilgjengelig både i fargen svart og som varselsmodell. Pilotmodellen er komfortabel, med stor bevegelsesfrihet.

På Biltema.no har vi gjort det enkelt for deg å finne solide, robuste og funksjonelle arbeidsjakker for arbeidsbruk. Jakker du finner her på siden er en klasse for seg. Vi har samlet de beste modellene der det ikke er mulig å gå på kompromiss med kvaliteten. Disse arbeidsjakkene er populære av gode grunner. Vi garanterer at du kan finne akkurat den jakken som passer dine behov.

På nettstedet vårt trenger du ikke lete forgjeves etter en arbeidsjakke. Du er velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål om vårt sortiment. Våre ansatte er alltid klare til å svare på spørsmålene dine, uansett om du ringer på telefon eller har spørsmål når du handler i butikken. Vi har landsomfattende service, så det er mulig for deg å bytte og returnere varene dine i alle våre butikker.

Hele familiens varehus

Biltema er hele familiens varehus, og du finner noe for enhver smak. Enten du trenger arbeidsjakker for deg selv i hverdagen, noe utstyr til bilen, båten eller sykkelen eller en ny trampoline for barna, finner du den på Biltema. Vi ser fram til å se deg!

 
image6lag7.png