Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Maling og lakk

Alle våre innendørs og utendørsmalinger er moderne produkter av høy kvalitet, utviklet og testet i moderne labratorier og utsatt for det harde, norske klimaet. Malingene lever opp til alle tekniske, miljømessige og helsemessige krav fra både hjemmesnekkeren såvel som den profesjonelle håndtverkeren.

TIPS: Slik maler du huset selv

TEST: Biltemas Fasademaling får toppresultat

TIPS: 7 klassiske maletabber du bør unngå

TIPS: Slik fjerner du maling

Testet!

Forsikringsselskapet Folksam testet i 2018 vår fasademaling sammen med et stort antall konkurrerende merker. Vi sto igjen på toppen blant de 3 beste!

Innendørs tak- og veggmaling

Malingene i dette sortimentet er vannoppløslige og baserte på akrylat, som er det beste bindemiddelet for denne type produkter. Akrylat gir de beste egenskapene når det kommer til vaskbarhet,holdbarhet, strekkevne, tørketid og brukervennlighet. Denne typen maling kan brukes både med ruller og pensler.

Utendørs tak- og veggmaling

Også i vårt sortiment for utendørsmaling setter vi brukervennligheten høyt. Vi har fastholdt produkter basert på løsningsmiddelbaserte produkter i de tilfelle de har tekniske fordeler sammenlignet med vannbaserte produkter. Vi har valgt vannbaserte produkter når de viser like bra eller bedre resultat en de tradisjonelle fargene.OBS! Oljegrunning bør alltid benyttes på nytt treverk, før du maler med vannbasert maling. 

Utendørs treoljer

Vi har et av markedets mest komplette sortimenter av treoljer til utendørs bruk .- fra tradisjonelle linoljebaserte produkter til vårt topprodukt Kinaolje.

Rengjøring før maling

Husk at det er viktig at du rengjører grundig før du starter med malingen.    I vårt sortiment finner du velegnede rengjøringsprodukter for alle typer maleprosjekter.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.