Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Hundefor: Alt hunden din trenger

For din og hundens trivsel er det viktig å finne det riktige foret. Det finnes et stort utvalg av hundemat på markedet, og det kan ta tid å finne den riktige. Som oss mennesker har hundene også utviklet smaksløkene sine, og derfor har de preferanser når det gjelder for. Derfor trenger de kjære hundene våre for som styrker, og som også smaker godt. De er jo tross alt en del av familien. Hos Biltema finner du det du trenger for å dekke hundens behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige for deg og hunden din.

Hundefor – hva skal jeg velge?

Det finnes utallige varianter av hundefor, og det kan være vanskelig å finne det riktige for hunden. Det er lurt å sette seg inn i ingredienslisten og lære hva som er viktig for hunden din, og hva som ikke er det. Hos Biltema anbefaler vi at du undersøker ingrediensene som bør finnes i god hundemat. Vi mener at god hundemat skal inneholde en ren proteinkilde og en god fettkilde, og den må være rik på vitaminer.

Hundens for varierer etter rase, størrelse og hundens alder – valp eller voksen. Hvis du er fersk hundeeier, vil du nok bytte mat oftere de første årene i hundens liv. Det skyldes den raske utviklingen, i takt med at hunden får flere muskler og blir mer bevegelig. Uansett valp eller voksen anbefaler Biltema hundemat i form av tørrfor. I motsetning til våtfor styrker tørrfor hundens tenner. Det er også en betydelig forskjell på energiinnholdet i de to typene. Tørrfor inneholder mye mindre vann enn våtfor, og derfor også mer energi. Samtidig har tørrfor også bedre holdbarhet.

Vi anbefaler Biltemas eget tørrfor, som produseres i Europa. Hundeforet vårt inneholder en balansert kombinasjon av protein, fett, fibre og vitaminer. Hundefor med kjøtt er en sikker kilde til det proteinet som hunden trenger. Hundeforet vårt inneholder magert kyllingkjøtt samt lever, som gir det proteinet som trengs. Akkurat som oss mennesker trenger hundene også en god fettkilde. Biltemas hundemat bruker lakseolje, som inneholder fett og omega 3. Med hundematen vår kan du være trygg på at hunden din får vitaminer til skjelett og indre balanse.

Hvis du har en svært aktiv hund, for eksempel en labrador, anbefaler vi at du finner hundefor som har høyere proteininnhold enn vanlig. I tillegg krever slik aktivitet at man har med seg godbiter på lange gåturer eller trening.

Godbiter til lek og trening

Hos Biltema finner du et stort utvalg av forskjellige godbiter og snacks. Godbiter er et godt supplement til hundemat, spesielt som belønning etter aktivitet.

Det er naturligvis viktig at du aktiviserer hunden din. Det kan du gjøre på mange måter, som for eksempel agility, løping, svømming og lek. Vi anbefaler at du velger én godbit som du kan gi etter hver aktivitet, slik at hunden alltid vet når den har vært flink. De myke godbitene våre er spesielt velegnet til det formålet.

Hundens muskler skal bevares og trenes gjennom hele livet. Det kan du lykkes med ved hjelp av trening. I tillegg til muskeltrening er det viktig at hundens hjerne blir stimulert for den generelle helsen. Biltema anbefaler treningsleker som aktiviserer alle sansene. Du kan for eksempel la hunden lete etter ting. Hvis du gjemmer godbiter og får hunden til å lete etter dem, aktiviserer du hundens hjerne og sanser. Det er enkelt å gjøre dette både på turer og hjemme.

Hos Biltema finner du alt du trenger av hundemat og godbiter til hunden din. Stikk innom ett av varehusene, så hjelper vi deg gjerne.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.