Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Julebelysning innendørs

Kjøpeguide for julebelysning innendørs – lys som skaper julestemning 

Tindrende lys i vinduer og rom skaper julestemning og kos. Enten du er ute etter klassiske adventsstaker eller adventsstjerner, finner du det du trenger hos Biltema. 

Julebelysning til juletreet

Uten juletrelys blir juletreet nakent. Hvis du er tradisjonelt anlagt, anbefaler vi en lysslynge med elektriske lysimitasjoner som du fester på greinene på treet. Hvis du foretrekker en mer moderne variant, er juletrelys i form av lysslynger et godt valg. 

Kom i julestemning med adventsstaker og stjerner

De klassiske adventsstakene og adventsstjernene går aldri av moten. De passer perfekt i vinduet, der de sprer et mykt lys i hele rommet. Det blir ikke koseligere enn dette. 

Varmhvit, kaldhvit eller flerfarget julebelysning?

Liker du den friske, kaldhvite nyansen, eller den mer dempede, varmhvite varianten? Hvitt lys er det mest tradisjonelle, men det er ikke noe som tilsier at du ikke kan skape en vakker fargeeksplosjon med flerfargede pærer. Velg den nyansen som passer best for deg og personligheten din. 

Sikkerheten er viktigst – julebelysning til bruk innendørs eller utendørs

Når du velger julebelysning, må du huske å undersøke om den skal brukes innendørs eller utendørs. I dag finnes det en del lysslynger som kan brukes både inne og ute, men det finnes fortsatt en del julebelysning som bare skal brukes innendørs. Denne julebelysningen er ofte laget av materialer som er følsomme for fuktighet og kulde. 

Vet du ikke helt hva du skal gi i julegave?

Kjøp et gavekort, slik at dine nære og kjære selv kan finne julegavene sine i vårt spennende sortiment. Da gir du alltid en julegave som de virkelig ønsker seg. 

Gavekortene våre

Inspirasjon til julebelysningen

Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal bruke julebelysning for å skape den magiske julestemningen. Vi har samlet tips og inspirasjon, slik at du kan lyse opp i julemørket. 

Julebelysning med Biltema 

 

Vanlige spørsmål om julebelysning

Når skal man henge opp og ta ned julebelysningen?

Du kan henge opp og ta ned julebelysningen når du vil. De fleste henger den opp første søndag i advent, men det er ingen regel som sier at du ikke kan begynne allerede i november.