Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Juletrær

Kjøpsguide for juletrær – kom i julestemning med et naturtro juletre

Mange velger å kjøpe juletre av plast for enkelhetens skyld, mens andre kjøper det på grunn av allergier. Uansett årsak kan du komme i julestemning med et vakkert og naturtro juletre fra Biltema. Men hva bør du tenke på når du velger et kunstig juletre?

Allergivennlige juletrær som ikke slipper nålene

Det er mange fordeler med juletrær av plast – de er allergivennlige, slipper ikke nålene og de er enkle å montere og demontere. I tillegg kan de brukes i år etter år, slik at du i det lange løp kan spare mange hundre kroner. 

Juletreets høyde og bredde

Hvor skal du sette treet? Hvordan ser rommet ut? Juletrær av plast finnes i forskjellige størrelser og former, slik at du garantert finner et tre som passer deg og hjemmet ditt. Et lite juletre passer perfekt i nesten alle hjem. Hvorfor ikke sette det i vinduet, på benken i gangen eller på spisebordet? Juletrær i standardstørrelse er omtrent like store som ekte juletrær, og derfor krever de litt mer plass. I tillegg til juletreets høyde må du også tenke på bredden. Av og til passer et smalere juletre bedre enn et bredt. 

Barnålenes utseende 

Noe man ofte glemmer når man står i butikken og skal velge plasttre, er barnålene. Dee kan enten være laget for å være så naturtro som mulig, eller for å ha et unikt utseende. Derfor varierer barnålene etter hva det forsøker å etterligne. De kan for eksempel være laget av myk eller hard plast, være lange eller korte, runde eller spisse. De mest naturtro juletrærne har barnåler av litt hardere plast.

Ferdig med LED-belysning – eller ikke

Hvis du velger et juletre av plast med innebygd LED-belysning, kan du spare verdifull tid. Du slipper å løpe rundt i butikken på leting etter den perfekte belysningen. LED-pærene er montert i juletreet, og ledningene er snurret rundt grenene, slik at de tar så lite plass som mulig. Du kan naturligvis kjøpe et plasttre uten pærer, slik at du selv kan bestemme belysningen. 

Vet du ikke helt hva du skal gi i julegave?

Kjøp et gavekort, slik at dine nære og kjære selv kan finne julegavene sine i vårt spennende sortiment. Da gir du alltid en julegave som de virkelig ønsker seg. 

Gavekortene våre

Inspirasjon til juletreet

Det er mange fordeler med et kunstig juletre. Vi elsker juletrær, og vi forteller deg gjerne mer om dem!

Juletrær med Biltema

Vanlige spørsmål om juletrær av plast

Hvordan monterer man et plasttre?

Det er ikke så vanskelig å bygge sammen et juletre av plast som man kanskje kan tro. I eller på emballasjen finner du monteringsanvisninger som er enkle å følge. 

Kan man bruke plasttrær utendørs?

Enkelte plasttrær passer perfekt til utendørsbruk. På esken kan du lese om hva som gjelder for de forskjellige juletrærne.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.