Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Julebelysning utendørs

Kjøpeguide for julebelysning utendørs – lys opp i vintermørket utendørs 

Glitrende lys i hagen sprer et glimt av håp når vintermørket brer seg over landet. Her finner du dekorativ utebelysning som skaper julestemning. 

Lysslynger som glitrer i mørket

Lysslynger spiller en stor rolle i vinterhalvåret. Det myke lyset skaper en koselig atmosfære uansett hvor lysslyngen plasseres. 

Med en enkel lysslynge kan du gi liv til den vinterslitne hagen. Snurr den rundt et tre, et rekkverk eller et gjerde. Mange av Biltemas lysslynger kan utvides, slik at du kan tilpasse lengden etter behov. 

Hvis du vil skape en effektfull innramming, er en lysslynge det perfekte valget. Hvorfor ikke ramme inn huset, garasjen eller balkongen og spre juleglede til alle som passerer?  

Julebelysning for bruk innendørs eller utendørs?

Kontroller alltid julebelysningen, og finn ut om den skal brukes inne eller ute. Det finnes en del lysslynger som kan brukes både innendørs og utendørs, men en del av innendørsbelysningen bør ikke brukes utendørs, siden den ofte er laget av materialer som er følsomme for fuktighet og kulde. Les derfor nøye på belysningen før du monterer den og kobler den til. 

Vet du ikke helt hva du skal gi i julegave?

Kjøp et gavekort, slik at dine nære og kjære selv kan finne julegavene sine i vårt spennende sortiment. Da gir du alltid en julegave som de virkelig ønsker seg. 

Gavekortene våre

Inspirasjon til julebelysningen

Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal bruke julebelysning for å skape den magiske julestemningen. Vi har samlet tips og inspirasjon, slik at du kan lyse opp i julemørket. 

Julebelysning med Biltema

Vanlige spørsmål om julebelysning

Når skal julebelysningen henges opp?

Mange henger opp julelysene rundt første søndag i advent. Men utebelysning kan også være koselig tidligere, når det begynner å bli mørkt om kvelden. 

Hvordan henger man opp julebelysning på huset?

Det kommer an på hvordan huset og fasaden ser ut. Du kan for eksempel bruke kroker, kramper eller strips.