Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Innendørs dekorasjon

Julepynten og juledekorasjonene er kronen på verket når du skal skape julestemning hjemme. Når julen nærmer seg, klør mange i fingrene etter å begynne å pynte huset med julepynt. Hos Biltema finner du julepynten som lar deg skap ditt eget eventyrlige nisseland. 

Pynt hjemmet til jul

Julepynt og dekorasjoner sprer litt ekstra stjerneskinn og julestemning i hjemmet. Bestem selv når du vil åpne døren for julen, og nyt den koselige tradisjonen helt til jul – og litt etterpå også. Spre julestemning i hjemmet, og pynt hvert rom med forskjellig julepynt. Det trenger ikke å være noe storslått! Et duftlys som lukter jul kan være nok for å fylle et helt rom med en varmende julefølelse. 

Hos oss finner du julepynt som passer i alle hjem og rom. Det er bare fantasien som setter grenser! 

Vet du ikke helt hva du skal gi i julegave?

Kjøp et gavekort, slik at dine nære og kjære selv kan finne julegavene sine i vårt spennende sortiment. Da gir du alltid en julegave som de virkelig ønsker seg. 

Gavekortene våre

Inspirasjon til julepynt

Vi har samlet inspirasjon til hvordan du pynter til jul både ute og inne. Ta en titt på tipsene våre til hvordan du skaper julestemning i hjemmet. 

Julepynt med Biltema

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.