Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Utendørs dekorasjon

Det er ikke bare innendørs du kan bruke julepynt og juledekorasjoner. Det blir stadig mer populært å pynte hagen, balkongen eller uteplassen med julepynt også. 

Her finner du julepynt som gjør det enkelt å skape skikkelig julestemning utendørs. 

Jul i hagen

Pynt hagen med juledekorasjoner som får både deg selv, naboer og forbipasserende til å smile en ekstra gang og tenke på høytiden. Pynt innkjørselen eller gangveien med juledekorasjoner. Du kan også skape din egen lille juleverden ute på balkongen ved hjelp av julepynt. Har du et drivhus eller en vinterhage? Gratulerer! Det er en perfekt anledning til å skape et eget julelandskap med dekorative lykter, nisser og annen passende julepynt. 

Det er ikke noe som hindrer deg i å skape julestemning både ute og inne, og hos oss finner du julepynten du trenger!  

Vet du ikke helt hva du skal gi i julegave?

Kjøp et gavekort, slik at dine nære og kjære selv kan finne julegavene sine i vårt spennende sortiment. Da gir du alltid en julegave som de virkelig ønsker seg. 

Gavekortene våre

Inspirasjon til julepynt

Vi har samlet inspirasjon til hvordan du pynter til jul både ute og inne. Ta en titt på tipsene våre til hvordan du skaper julestemning i hjemmet. 

Julepynt med Biltema