Alt du trenger til teltturen

Alt du trenger til teltturen

Fuglesang, en soloppgang over trekronene eller en solnedgang ved havet. Å telte er også mye mer enn en naturopplevelse, det er en mulighet til å tilbringe tid sammen med dem du er glad i – og det er en mulighet til å oppnå fred og ro. En vellykket telttur krever imidlertid riktig type utstyr, og hos oss finner du alt du trenger til campingturen!

Enkelt popup-telt

Skal du på telttur, men helst vil slippe å streve for mye med å sette opp teltet, så er et popup-telt akkurat det du trenger!
Popup-teltet slår seg opp på et par sekunder, og det går nesten like raskt å pakke det sammen igjen. Du slipper altså å bruke masse tid på å sette opp teltet, slik at du heller kan bruke den energien på å utforske naturen.

Popup-teltet

Popup-teltet leveres i en smart oppbevaringspose. Teltet har myggnetting i innerdøren, og det er vannavvisende. Teltet er romslig og har god plass til to personer.

Ta en titt på videoen vår som viser deg hvor enkelt du setter opp og tar ned popup-teltet.

Godt å ha når du telter

Hvor mye campingutstyr du trenger å ta med deg, kommer selvsagt an på hvor lenge du er på telttur. Det er uansett alltid lurt å ha med seg en vannkanne som du kan fylle med rikelig med vann. Et komfortabelt liggeunderlag er også perfekt å ha med seg, slik at du slipper å sove på bakken. Om natten, selv om sommeren, faller temperaturen raskt, og da er det en fordel å ha en varmende sovepose å krype ned i.

62725

Dessuten er det alltid godt å ha med seg litt verktøy, du vet aldri når du kan få bruk for det. Campingverktøy som er lurt å ha med seg, uansett hvor lenge du planlegger å telte, er blant annet et tennstål og en multifunksjonstang.

Hvis du er ute i flere dager og har plass til å ta med deg mye utstyr, er et campingbord og stoler en liten luksus å kunne ta med seg. Hvis du planlegger å lage egen mat, er dessuten et kokeapparat eller et stormkjøkken med kokekar uunnværlig. Der kan du enkelt lage mat til hele familien, raskt og godt! Ikke glem å ta med et måltidssett med tallerkener og bestikk som dere kan spise fra.

UTFORSK VÅRT STORE SORTIMENT MED ALT DU TRENGER TIL CAMPINGTUREN

Lad elektronikken din

I dag har du sikkert også med deg telefonen på teltturen, og da er det lurt å ta med en powerbank, slik at du kan lade både den og annen elektronikk!

UTVALGET VÅRT AV POWERBANKER

Komfort og større telt

Hvis du skal være borte i flere dager, er det en fordel å ha et litt større telt. Da får du litt mer plass, og hele familien kan sove sammen. Teltene er enkle å sette opp, og de kan fylles med komfort, slik at du sover godt. Invester i en luftmadrass med innebygd elektrisk pumpe, eller ta med deg en manuell luftpumpe.
Under en lengre campingtur kan det også være både praktisk og hyggelig å pakke med en grill og litt grillkull, slik at dere kan grille middagen sammen. Bare sørg for at dere griller på steder der det er tillatt.

62728

Ta med deg dusjen ut i naturen

Her snakker vi om en praktisk dusj med oppladbar pumpe, dusjslange og dusjhåndtak, som du bare kan senke ned i vannet eller havet, eller en bøtte med vann for den saks skyld. Dette bør du ha med uansett hva du planlegger å gjøre i sommer!

I skog og regn

Et tunneltelt er perfekt hvis du skal telte i skogen eller på et jorde, det er enkelt og praktisk og har soveplass til tre personer. Teltet har også god plass til bagasjen og sosialt samvær. Skulle det komme regn på teltturen, anbefaler vi å henge opp en presenning over teltet for å gi ekstra beskyttelse mot dråpene. I regnvær kan det samtidig være smart å pakke med seg gummistøvler og en regnponcho.

TA EN TITT PÅ UTVALGET VÅRT AV PRAKTISKE OG FINE TELT

Benytt anledningen til å fiske

Liker du å fiske når du er på telttur? Utvalget vårt passer de fleste ferdighetsnivåer, enten du er nybegynner eller garvet fisker. Hos oss finner du fiskeutstyr for både ferskvanns- og havfiske, og vi har også krabbefiskestenger, hvis du foretrekker det.

SE UTVALGET VÅRT AV FISKEUTSTYR

Relaterte artikler

Fem tips for lettere tursekk

Fem tips for lettere tursekk

Planlegger du å utforske naturen fra turstiene i sommer? Husk å tenke deg om før du pakker. Jo lettere sekken er, desto bedre blir sannsynligvis opplevelsen

Stadig flere går for teltferie

Stadig flere går for teltferie

Flere nordmenn enn vanlig virker å gå for kortreist friluftsliv når de starter på ferien sin og stadig flere spør etter campingutstyr i varehusene.

Sommerferie i bobilen - camping på sitt beste

Sommerferie i bobilen - camping på sitt beste

Stadig flere forstår sjarmen med bobilcamping, og det blir en stadig mer populære ferieform. Og vi er helt enige. Men hva trenger du for at campingturen skal bli en innertier?