Sommerferie i bobilen - camping på sitt beste

Sommerferie i bobilen - camping på sitt beste

Campingplass etter campingplass fylles raskt opp av ferielystne campingelskere. Bobil etter bobil ruller sakte inn på plassen for å slå opp forteltet, felle ut campingstolen og slå seg til ro foran grillen. det er en sommer med bobilcamping!

Stadig flere forstår sjarmen med bobilcamping, og det blir en stadig mer populære ferieform. Og vi er helt enige. Men hva trenger du for at campingturen skal bli en innertier? Vær og vind kan vi (dessverre) ikke styre, men vi har produktene som gjør campingtilværelsen enda bedre.

Se over utstyret

Før du gir deg ut på veien, bør du se over utstyret. har du alt du trenger? Er utstyret helt, og fungerer det som det skal? Det kan være lurt å for eksempel pakke op forteltet i ro och fred hjemme, slik at du kan kontrollere at det er helt og rent. Skriv en pakkeliste for alt det viktigaste utstyret dere skal ha med dere, og kontroller at alt utstyret fungerer før dere pakker det ned.

Er du usikker på hva du bør pakke med deg?
Bruk pakkelisten vår nedanfor!

Kjekt å ha - utstyr til bobilcampingen

  • Nivåklosser
  • Reservhjul og jekk
  • Verktøykasse
  • Avløpstanken
  • Vanndunker
  • Gassflaske
  • Lommelykt
  • Sykler

Fortelt

De fleste campere bruker forteltet som en flyttbar stue. I forteltet kan du inrede slik du vil, naturligvis etter smak og behag. Mange velger å bruke forteltet som stue og spiseplass, rett og slett et rom der dere kan omgås. De fleste legger en telmatte i forteltet, eller en utematte med byggplast under for å unngå fuktighet.

76829

Hvis dere ikke vil ha et stort fortelt, kan dere skjerme uteplassen med en solid vindskjerm. Vindskjermen beskytter mot både vind og innsyn og garanterer mange koselige kvelder ute i det fri.

Bord og stoler i forteltet

Forteltet blir også en naturlig spiseplass under campingen, der dere kan nyte grillmiddager sammen - eller spennende spillkvelder. Kjøp et praktiskt sammenleggbart campingbord med deilige sammenleggbare stoler, så har du en spiseplass som er en ekte camper verdig!

Kjøp camping vogn møbler her

Matlagning og kjøkken

Bobilens eller campingvognens kjøkken er kanskje ikke alltid utstyrt som et gourmetkjøkken. Det skal det heller ikke være. Dere er jo på camping. Hvil bobilen ikke har komfyr, kan du raskt og enkelt lage mat på en praktisk kokeplate. Hvis du har en større bobil med lagerplass, kan det også være lurt å ta med seg en grill. Da er en elektrisk grill eller gassgrill å foretrekke.

Solcellepaneler

Solcellepaneler blir en stadig mer populær energikilde for bobileiere, og de kan enkelt monteres på bobilen din. Med riktig solcellepanel kan du lade en større batteribank eller effektivt forsyne bobilen din med strøm. Enkelte av solcellepanelene våre har også USB-uttak, slik at du kan lade telefonen, nettbrettet eller annet utstyr.

Les mer om solcellepaneler

Camper dere ved stranden?

En solstol, parasoll, håndkle og en god bok - garantert suksess, eller hva? Ta med deg alt du trenger til en dag på stranden.

Her får du tips til alt du trenger

Rengøringsguide for bobilen

Må du rengjøre bobilen før du gir deg i vei?

Les rengjøringsguiden vår her

Relaterte artikler

Reis på bilferie!

Reis på bilferie!

Friheten til å kunne dra hvor du vil, og stoppe hvor du vil – er ikke den bare herlig? Før du begir deg ut på veien, er det viktig at du sjekker bilen, slik at alt fungerer som det skal.

Lage mat utendørs

Lage mat utendørs

Det er praktisk og enkelt å lage mat utendørs, og hele familien kan være med og bidra.

Sommermoro i hagen!

Sommermoro i hagen!

Endelig er sommeren her og vi har alt du trenger for å nyte late sommerdager hjemme i hagen.