Alt til katten din

Alt til katten din

Det er en helt spesiell følelse å alltid ha noen som venter på deg når kommer hjem. En følelse de fleste katteeiere deler. For faktum er at en katt kan forbedre helsen din, redusere stress og bidra til mye lykke og nærhet.

De mjauer, løper, klorer og klatrer. Og når katten river ned julekulene for tiende gang, lurer man kanskje til og med på hvorfor man skaffet den? Men så stryker den seg langs beinet ditt, og alt er tilgitt. Men bortsett fra det aller viktigste, som er kjærlighet, trenger katten din også en del praktiske ting for å trives. Og vi har det du og din pelskledde venn trenger.

64916

Kattebur

Et kattebur må oppfylle mange kriterier – enkelte praktiske, og andre estetiske. Det er viktig at du kjøper et kattebur som passer til katten din. Størrelsen må være riktig. Katten din skal kunne reise seg og snu seg i buret. Jo mer plass, desto bedre. Buret må også passe til kattens vekt. Når du skal ta med deg katten på tur og trenger et transportbur, er det viktig at det er robust, komfortabelt og lett å bære.

Ta en kikk på utvalget av kattebur og katteluker

Gi katten din frihet

De fleste katter elsker å løpe fritt utendørs, men det er ikke alltid like lett å få det til hvis man ikke er hjemme. Men med en praktisk katteluke kan katten din selv bestemme når den vil ut – og når den vil inn igjen. Men for både kattens og din skyld, må du ikke glemme å utstyre katten med et reflekshalsbånd, slik at den er synlig når den er ute og løper i mørket. Husk også å feste en navnebeholder på halsbåndet, med navnet og telefonnummeret ditt i.

Kjøp kattekurv!

Fire rom og kjøkken. Med åpen planløsning og havutsikt.

Slik høres ofte boligannonser ut for å fange interessen vår.

Men hva sier du om dette? Myk, luftig og helt perfekt for en deilig lur. Varierende utsikt og muligheter for både kvelds- og morgensol. Lett å holde ren, og kort avstand til spisesteder og andre fasiliteter. Service hele døgnet er inkludert, samt mat, leker og kattegodbiter. Det høres forlokkende ut, og hvilken katt vil vel takke nei til det? Så skjem bort katten din med en deilig kattekurv eller katteseng.

Vi har de perfekte kattesengene til katten din

Kattekasse

Katten din trenger naturligvis også et sted å gjøre sitt fornødne – en kattekasse. Når du skal velge kattekasse, er det viktig at du tar utgangspunkt i hvor stor katten din er. En stor katt trenger en større kattekasse, slik at det er nok plass i den til at katten føler seg komfortabel.

Her finner du vårt utvalg av kattekasser og tilbehør

Kattemøbel og leker

En aktiv og stimulert katt er en lykkelig katt! Ofte er katten hjemme alene i mange timer hver dag, og derfor er det viktig at den har ting å underholde seg med. Skaff deg et kattemøbel som katten kan klatre og hvile i, eller et klorebrett som katten kan klore i vei på. Forskjellige leker er også en suksessfaktor for en lykkelig katt! Prøv noen av kattelekene våre som inneholder kattemynte!

Ta en kikk på utvalget av kattemøbler og katteleker

Relaterte artikler

Hesten min – i stallen med Miriam

Hesten min – i stallen med Miriam

Bli med i stallen og møt Miriam og hesten hennes, Trulle, og få tips om hva du og hesten din trenger.

Dette må du tenke på når du skal kjøpe hund

Dette må du tenke på når du skal kjøpe hund

Tenker du på å skaffe hund? Da er det noen ting du må ha på plass før din firbeinte venn kommer hjem.