Tipsene som gir orden i hjemmet

Har rotet tatt overhånd hjemme, og du er lei av å lete etter ting hver gang du skal bruke det? Her er noen gode løsninger for en triveligere hverdag!

Rydding i hjemmet! Terapi for noen, arbeidsoppgaver for andre. Heldigvis finnes det en rekke løsninger som gjør jobben enklere, uansett om du elsker den eller ikke.

Oppbevaring i boden

Vi har et stort utvalg av bokser og kasser som er perfekte når du skal organisere og få orden - for eksempel hvis det er mange i husstanden som er hjemme om dagen.

Oppbevaringskasser med lokk i en rekke størrelser er smart. Disse kan du gjemme unna under sengene eller i skap, eller stable i boden eller på loftet. Velg sammenleggbare kasser for å spare plass når boksene ikke er i bruk.

Oppbevaringskassen med foldbart lokk er også en av våre favoritter, spesielt for å rydde unna barnas leker. Den ser fin ut og gjør det også lettere for barna selv å rydde.

Vår oppbevaringsbag til hagemøbler kan brukes til mye mer enn bare hagemøbler, mange bruker denne, for eksempel, når de skal oppbevare juletreet sitt. 

Enda en ting som gjør ryddelivet enklere, er våre vakuumposer for oppbevaring av av klær eller sengetøy. Disse sparer deg for masse plass og beskytter klærne mot vann, lukt, mugg, smuss og insekter. Dobbel glidelås og doble sikkerhetsventiler gir enkel og trygg lukking, og det er enkelt å suge ut luften med en støvsuger. Vår oppbevaringsboks av slitesterkt canvas med håndtak på sidene og innvendig vakuumpose er proffversjonen.

Ryddig i gangen

Det kan fort bli mange sko, men det er det heldigvis enkelt å få ordnet opp i. For eksempel bør skoene du eller familien bruker oftest få plass i yttergangen, bruk gjerne et skobrett som er perfekt for våte eller møkkete skor. 

De skoene og klærne som brukes sjeldnere kan ha tilhold i skapene og da er det fint å bruke enten en trådkurv eller hengende oppbevaring med hyller.
Hengende oppbevaring er perfekt uansett om det er i gangen, garderoben eller boden. Alt du får ut av et skap - uten å bruke så mye plass som et skap gjør.

69903

Type kleshengere har også mye å si for plassbesparelse.Tynne kleshengere gjør plass til mye mer og kleshengere av fløyel gjør at klærne ikke sklir av hengerne. 

Og husk: Med oppbevaringshyller og kroker får du ting bort fra gulvet og opp i høyden!

 

 

 

Relaterte artikler

Drømmegarasjen!

Drømmegarasjen!

Med innredning og oppbevaring fra oss kan du forvandle din rot og kaos i garasjen din til en skikkelig drømmegarasje. Les mer her>>

Effektivt hjemmekontor

Effektivt hjemmekontor

Ta en kikk på våre tips til hvordan du kan skape den perfekte arbeidsstasjonen hjemme. Les mer her>>