Reis på bilferie!

Reis på bilferie!

Friheten til å kunne dra hvor du vil, og stoppe hvor du vil – er ikke den bare herlig? Det er en av de store fordelene ved å dra på bilferie, og i tillegg får dere se vakre landskap underveis!

Sjekk bilen

Før du begir deg ut på veien, er det viktig at du sjekker bilen, slik at alt fungerer som det skal. Skal du kjøre langt og lenge, er det veldig viktig at bilen fungerer som den skal, og at du unngår slike problemer som du kan unngå underveis.

Det er lurt å sjekke:

 • Blinklys
 • Lys, både utvendig og innvendig
 • At hornet virker
 • At det er fylt spyle- og kjølevæske
 • At det er fylt motorolje
 • At det er riktig lufttrykk i dekkene

Komfort i bilen

Skal dere kjøre langt, er komforten i bilen viktig, delvis fordi man skal sitte godt og for at du som sjåfør skal holde koken. Vi har produktene som gjør bilreisen mye mer behagelig. Hva med en formbar korsrygg-/ryggstøtte? Eller et magnet- og massasjesete? Kanskje trenger du en fleksibel reisepute som du kan lene hodet mot når du sitter i passasjersetet?

Barn i bilen + produkter

Lange bilturer kan, som vi alle vet, noen ganger bli litt kjedelige ... Og særlig for barna som ikke alltid har den samme tålmodigheten. Trikset med glade barn hele kjøreturen er å holde dem beskjeftiget!
Så ta med hobbysett, penner og papir, bøker, musikk og kanskje en iPad som de kan se film på!
Men en av våre ryggstølommer får dere lett plass til alt barna trenger. Vi har til og med en ryggstøveske med utfellbart bord, høres ikke det smart ut?
Se hele utvalget vårt for orden og oppbevaring

Pakk bilen smart og trygt!

Å pakke lett er ofte lettere sagt enn gjort, og bagene danner raskt en ganske stor haug når du skal på ferie. Du må imidlertid ikke glemme at hvordan du pakker bilen både er avgjørende for hvor mye som får plass, men også for hvor trygg pakkingen er. Løse gjenstander bør unngås i bilen under reisen.

74206

Her får du noen av våre smarteste tips når du skal pakke bilen:

 • Plasser den tyngste lasten underst og midt i bagasjerommet.
 • Legg aldri løse gjenstander på hattehyllen, det kan være livsfarlig hvis du må foreta en kraftig oppbremsing.
 • Har du stasjonsvogn, bruk et lastenett.
 • Bruk en bagasjeromsboks til å holde orden på småsakene.
 • Utnytt bagasjenettet

Nå er du utstyrt og klar for en fantastisk bilferie. La friheten lede dere, stopp på de små perlene langs veien og nyt turen fram til det endelige reisemålet. Men husk at selv om mye av sjarmen med bilferier er fleksibiliteten, kan det være lurt i ferietider å planlegge reiseruten litt uansett, slik at ikke alle hoteller eller soveplasser er fulle.

God tur!

 

Relaterte artikler

Utstyret du trenger til teltturen

Utstyret du trenger til teltturen

En vellykket telttur krever rett utstyr og vi har det du trenger!

Vi har reservedeler til din bil!

Vi har reservedeler til din bil!

I vårt søkefelt skriver du enkelt inn registreringsnummer og finner reservedelene som passer til akkurat din bil.

Gode tips til Norgesferie med bil!

Gode tips til Norgesferie med bil!

Halve Norge forteller at de planlegger norgesferie i sommer, og mange tyr til bilen for å komme seg rundt i vårt lange land. Her er tipsene som gjør bilen klar for tur!