Slik monterer du drivhuset ditt

Slik monterer du drivhuset ditt

Har du kjøpt deg drivhus? Gratulerer! Med drivhuset vårt kan du og familien la de grønne fingrene vandre fritt blant grønne planter og nyte koselige øyeblikk sammen. Drivhuset vårt er bygd for at du skal få størst mulig glede av dyrkingen, med robuste og funksjonelle materialer og ventilasjonsvinduer som bidrar til å holde riktig temperatur og luftfuktighet. Det første trinnet for å skape denne grønne oasen er naturligvis å montere det nye drivhuset. Ta det helt med ro, vi hjelper deg!

Montere drivhuset

Lenger ned på siden finner du en kort instruksjonsvideo som viser hvordan du monterer drivhuset ditt. Ta gjerne en titt på den! Eller foretrekker du å lese? Ikke noe problem, her får du våre beste tips til monteringen!

Steg 1

Før du begynner monteringen, er det lurt å tenke gjennom hvor drivhuset skal stå.

Her er noen ting du bør huske på:

• Underlaget må være helt flatt.
• Velg et sted med mye sol, og prøv å unngå greiner som skygger for solen.
• Du bør ikke plassere drivhuset på et sted der det blåser mye.
• Trenger du vann og strøm til drivhuset? Da bør du ordne det før du begynner monteringen.

Steg 2

Legg ut alle delene på bakken, slik at du får oversikt. Les også gjennom monteringsanvisningen, slik at du skjønner hvordan alle delene henger sammen.

Steg 3

Begynn monteringen nederst, ved å legge ut sokkelen. Bruk gjerne et vater for å forsikre deg om at underlaget er flatt.

Steg 4

Monter deretter sammen rammene til veggene på kort- og langsidene. Stram skruene godt!

Steg 5

Når rammene til veggene er ferdige, må du montere panelene av polykarbonat. Polykarbonat er en plastplate med blank overflate og god klarhet. Platen er slag- og bruddfast, og derfor passer den perfekt til drivhus.

Steg 6

Når panelene er montert, er det på tide å montere taket. Også her starter du med rammen, og deretter trer du på plass panelene.

Steg 7

Sist, men ikke minst skal døren monteres, og så er drivhuset klart for innredningen!

Tips til monteringen:

• Alt blir enklere når man er flere. Derfor bør dere være to stykker når du skal montere drivhuset. Om ikke annet blir det mye morsommere!
• Hvis det er vanskelig å få plastpanelene på plass, kan du med fordel bruke silikonspray. Ikke spray på plastplatene. Spray heller i sporene der platene skal føres inn.
• Hvis du må banke i noe, bør du bruke en gummihammer.
• Alle plastpanelene som er merket med «THIS SIDE OUT», skal vendes utover for å sikre god UV-beskyttelse.

Nå er du klar til å ta i bruk ditt nye drivhus! Trenger du litt inspirasjon til hvordan du kan innrede det? Her deler vi noen av de beste tipsene våre

Her ser du en instruksjonsfilm som viser hvordan du mnterer ditt neste drivhus.