FNs bærekraftsmål

FNs bærekraftsmål

Biltema har valgt å fokusere på følgende 10 mål frem mot 2030.

Gjennom Biltema Foundation hjelper vi sårbare mennesker til å få hjelp innen utdanning, helsevesen og velferd. Dette er en egen satsing der vi hjelper forskjellige veldedige organisasjoner i Norden samt i utviklingsland rundt om i verden.

bærekraft biltema.jpg

Hos Biltema tror vi på mangfold. Vi mener ganske enkelt at vi kompletterer og utvikler hverandre best ved å være forskjellige, og ikke gjøre vurderinger basert å kjønn eller etnisitet, slik at vi kan utvikle oss og skape et likestilt Biltema! Vi er også «Hele familiens varehus». Vi skal tilby noe i sortimentet vårt til alle – uavhengig av kjønn eller alder.

mål 5- bokmål.jpg

Gjennom en ny satsing på solcellepaneler håper vi å kunne øke andelen fornybar energi i konsernet. Vi bruker allerede bergvarme som oppvarming i flere av våre varehus, og den er både fornybar og miljøvennlig.

mål 7- bokmål.jpg

Vi tar et stort ansvar for gode arbeidsvilkår hos leverandørene våre. Helse og trivsel går hånd i hånd i et sunt produksjonsledd. Bærekraftig utvikling innen forbruk og produksjon er alltid viktig for oss i Biltema. Målet vårt er at de fleste av leverandørene våre skal bruke fornybar energi (strøm, varme, kjøling og andre drivstoff) i all produksjon.

bærekraft-og-miljø.jpg