Kjøp en robotstøvsuger – så blir rengjøringen enklere

Kjøp en robotstøvsuger – så blir rengjøringen enklere

Føles den daglige rengjøringen som et hamsterhjul som aldri slutter å snurre? Er du lei av å støvsuge gulvene uke ut og uke inn? Gjør hverdagsrengjøringen enklere med en effektiv og smart robotstøvsuger.

Robotstøvsugeren er en del av Biltemas Smart hjem-sortiment, et sortiment der alle produktene er kompatible og kan styres med appen Tuya Smart. Robotstøvsugeren er en populær hjelper i hjemmet, og den har forenklet manges hverdag ved å ta seg av hverdagsrengjøringen.

Fordeler med robotstøvsuger

En robotstøvsuger har mange naturlige fordeler, og for de fleste er den en liten «livredder» når det gjelder å få hverdagspuslespillet til å gå opp. Robotstøvsugeren du kan kjøpe hos Biltema, har mange fordeler, og i tillegg har den fin design!

Fordeler med robotstøvsugeren vår

 • Effektiv rengjøring i hverdagen
 • Du får tid til å gjøre andre ting
 • Stillegående rengjøring
 • Liten og praktisk – tar ikke mye plass
 • Styres enkelt fra fjernkontrollen eller telefonen din
 • Fire forskjellige rengjøringsmønstre – tilpass rengjøringen din
 • Trappesensor – sørger for at den ikke faller ned trapper
 • Utstyrt med kollisjonssensorer
 • Innebygd tale som varsler når den kjører seg fast, må tømmes eller må lades
 • Når rengjøringen er fullført, kjører roboten tilbake til laderen igjen.

Hvordan fungerer robotstøvsugeren?

Du styrer selv den smarte robotstøvsugeren vår med fjernkontrollen eller appen Tuya Smart. Du kan blant annet velge når du vil at den skal støvsuge gulvet, og hvordan. Du kan enkelt justere robotstøvsugerens sugeeffekt basert på underlaget den skal støvsuge. Velg mellom lav, normal eller høy sugeeffekt.

Robotstøvsugeren vår har også innebygde trappesensorer som sørger for at den ikke faller ned trapper og avsatser, slik at den trygt kan brukes i andre etasje. Med robotstøvsugeren vår kan du velge mellom fire forskjellige støvsugingsmønstre, slik at du kan optimalisere rengjøringen etter dine og hjemmets behov. Når robotstøvsugeren er ferdig eller har lavt batterinivå, kjører den automatisk tilbake til ladestasjonen, som er koblet til en stikkontakt.

Robotstøvsugerens forskjellige rengjøringsmønstre

 • Automatisk rengjøring
  I denne modusen optimaliserer robotstøvsugeren rengjøringen ved å bytte mellom de forskjellige programmene til støvsugingen er fullført.

 • Punktrengjøring
  Et godt alternativ når robotstøvsugeren skal rengjøre mindre områder. Da rengjør roboten området intensivt med et spiralmønster.

 • Rengjøring av ett rom
  Hvis du har ett rom som skal rengjøres, bruker du modusen for rengjøring av ett rom. Robotstøvsugeren støvsuger som vanlig, men gjennomfører også kantrengjøring før den avslutter støvsugingen.

 • Kantrengjøring
  I denne modusen sørger robotstøvsugeren for at kantene av rommet blir grundig rengjort.

Styr robotstøvsugeren med fjernkontroll eller Tuya Smart

En av spesialfunksjonene for robotstøvsugeren er at du enkelt styrer den via en fjernkontroll eller med appen Tuya Smart. Alle funksjonene på fjernkontrollen finner du også i appen, og du kan planlegge støvsugingen på begge steder. Du kan altså selv velge hvordan du vil styre robotstøvsugeren.

Med appen Tuya Smart kan du fjernstyre alle smart-produktene dine fra Biltema. I appen legger du enkelt til robotstøvsugeren, og du kan styre den uansett hvor du er. I appen kan du også se et kart over hvor robotstøvsugeren har rengjort og er. I tillegg finner du raskt statistikk over tidligere rengjøringer.

Tuya smart

Tuya Smart er en app som fungerer med alle smart hjem-produkter fra Biltema. Med Tuya Smart kan du fjernstyre de tilkoblede smarte produktene dine uansett hvor du er. Appen laster du ned gratis fra App Store eller Google Play.

Robotstøvsugeren som takler hindringer

Det er mange hindringer for robotstøvsugeren i hjemmet, og det er viktig at den får litt hjelp på veien, slik at den kan støvsuge gulvene effektivt. Robotstøvsugeren har ni kollisjonssensorer, slik at den enkelt navigerer rundt større hindringer. Den har også en gummilist som beskytter både robotstøvsugeren og mindre gjenstander, som bord- og stolben, ved eventuelle kollisjoner. Hvis robotstøvsugeren kjører seg fast i noe, har den en innebygd stemme som sier fra, slik at du kan løsne den.

Avgrensningslist for robotstøvsugeren

Robotstøvsugeren leveres også med en 1 meter lang magnetisk avgrensningslist. Den kan du bruke for å avgrense steder der du ikke vil at robotstøvsugeren skal støvsuge. Det kan for eksempel være rundt lave møbler, døråpninger eller skjøre gjenstander. Du kan også kjøpe en 5 meter lang avgrensningslist hvis du har flere steder du vil avgrense.

Kan robotstøvsugeren kjøre over dørstokker?

Støvsugeren har en dørstokkapasitet på 1,5 cm. Det betyr at den kan kjøre over dørstokker som er opptil 1,5 cm høye.

Relaterte artikler

Smart belysning – med et tastetrykk

Smart belysning – med et tastetrykk

Skift ut dine eksisterende lyskilder med vår smart belysning og opplev hvor enkelt det er å ha full kontroll over din belysning.

Smartluftrenser og gulvvifte - mange fordeler

Smartluftrenser og gulvvifte - mange fordeler

Forbedre inneklimaet med en smart luftrenser eller vifte. Det finnes mange fordeler med å ha et smart hjem!

Smarte hjem på Biltema

Smarte hjem på Biltema

Et smart hjem er utstyrt med teknologi for ågjøre det enklere i hverdagen - direkte i din mobil! Oppdag Smarta Hem på Biltema.