Smart luftrenser og gulvvifte

Smart luftrenser og gulvvifte

Hodepine, tretthet, allergiproblemer eller varme. Det er ofte symptomer vi får når luften er dårlig eller for varm. Dårlig luft påvirker oss alle, men den påvirker oss vanligvis negativt. Med en luftrenser eller vifte fra Biltema forbedrer du effektivt inneluften hjemme, på kontoret eller på hytta.

Vi har vel alle sittet i et rom der det føles som at det er tomt for luft, eller på et kontor der sommervarmen ikke stoppes av vinduene. I bymiljøer er eksos- og partikkelnivåene ofte høye, noe som naturligvis påvirker innemiljøet negativt. Det kan i verste fall bidra til økt risiko for astma eller allergier. Luften vi puster inn, påvirker oss, og vi har vel alle lyst til å puste inn så ren luft som mulig? Så gjør deg selv og familien en tjeneste ved å investere i en luftrenser eller vifte som hjelper med inneluften. Dere kommer ikke til å angre.

Alt innen vifter og inneklima

Hvordan fungerer en luftrenser?

Luftrenseren har et effektivt tretrinnsfilter som består av et grovfilter, et HEPA 13-filter og et aktivt kullfilter. Det gjør at den renser luften og fanger opp hår, støv, små partikler, bakterier, røyk, pollen og andre allergener. Med en luftrenser blir luften både renere og lettere å puste inn. For mest effektiv luftrensing bør du bruke luftrenseren i det rommet du oppholder deg mest i, for eksempel soverommet eller stua. Luftrenseren vår er best egnet for rom mellom 20 og 22 m3.

Fordeler med en luftrenser

 • Renser inneluften
 • Reduserer allergiproblemer
 • Stillegående nattmodus
 • Innebygd sensor som måler luftkvaliteten
 • Kan fjernstyres med app eller via luftrenserens berøringspanel

 

Spesialfunksjoner

Biltemas luftrenser har tre viftehastigheter, slik at du kan tilpasse luftrenseren etter størrelsen på rommet den står i. Luftrenseren er perfekt på soverommet, siden den har nattmodus som gjør den mer stillegående. Du kan også velge å sette den i automotus. Da finner den selv ut hvilken viftehastighet som er optimal basert på luftkvaliteten i rommet.

Siden luftrenseren vår er smart, har den en innebygd sensor som måler luftkvaliteten i rommet og indikerer status ved hjelp av forskjellige lys.

Lysindikatorer

 • Blått lys indikerer svært god luft.
 • Grønt lys indikerer god luft.
 • Oransje lys indikerer usunn luft.
 • Rødt lys indikerer at det er farlig å puste inn luften.

Luftrenseren viser også når det er på tide å bytte filter.

Tuya Smart er en app som fungerer med alle smart hjem-produkter fra Biltema. Med Tuya Smart kan du fjernstyre de tilkoblede smarte produktene dine uansett hvor du er. Appen laster du ned gratis fra App Store eller Google Play.

 

Luftrenser for pollenallergi

Lider du av tett neste, nysing eller kløende øyne på grunn av pollenallergi? Prøv å bruke en luftrenser i hjemmet eller på soverommet, og opplev forskjellen på luften du puster inn, og reduserte pollenproblemer. Luftrenseren forbedrer luften du puster inn, og filtrerer bort en del av pollenpartiklene fra luften. Luftrenseren filtrerer også effektivt bort pelsallergener, røyk og matos.

Smart gulvvifte

En effektiv vifte er redningen på varme sommerdager eller i trykkende rom når du vil avkjøle deg. Har du lagt deg på et altfor varmt soverom og fått problemer med å sovne? Velkommen i gjengen.
Løsningen på varme rom er Biltemas smarte gulvvifte!

69051

Hvordan fungerer en gulvvifte?

Biltemas gulvvifte er en tårnformet vifte. En vifte flytter luften i rommet ved å skyve bort den varme luften og skape en følelse av vind som kjøler oss ned.  Biltemas stående gulvvifte har tre hastigheter, slik at du enkelt kan tilpasse den etter dine behov. Gulvviften roterer og sprer kjøling i hele rommet. Biltemas gulvvifte har også en innebygd timerfunksjon med 60 minutters intervall fra 1 til 8 timer.

En annen stor fordel er at gulvviften er effektiv i rom det personer foretrekker forskjellige temperaturer, siden vinden kan rettes for å avkjøle dem som trenger det. Ganske enkelt en god løsning på kontoret!

Smart på tenke på når du skal kjøpe gulvvifte

 • Ta utgangspunkt i rommets størrelse
 • Viftens design. Passer den i hjemmet?
 • Har den hastighetsinnstilling?
 • Har den timer?

Slik styrer du luftrenseren og gulvviften vår

Luftrenseren og den smarte gulvviften kan styres med berøringspanelet, med fjernkontrollen eller med smarttelefonen via appen Tuya Smart. Begge steder kan du stille inn tidspunkt for når luftrenseren og gulvviften skal slå seg på eller av.

Tuya smart

Tuya Smart er en app som fungerer med alle smart hjem-produkter fra Biltema. Med Tuya Smart kan du fjernstyre de tilkoblede smarte produktene dine uansett hvor du er. Appen laster du ned gratis fra App Store eller Google Play.

Relaterte artikler

Smart belysning – med et tastetrykk

Smart belysning – med et tastetrykk

Skift ut dine eksisterende lyskilder med vår smart belysning og opplev hvor enkelt det er å ha full kontroll over din belysning.

Kjøp en robotstøvsuger – forenkle husvasken

Kjøp en robotstøvsuger – forenkle husvasken

Planlegg husvasken med en robotstøvsuger.

Spørsmål og svar om Smarte hjem

Spørsmål og svar om Smarte hjem

Vi gir deg svaret på de mest vanlige spørsmålene om Smarte hjem og våre smartprodukter.