Smart belysning – med ett tastetrykk

Smart belysning – med ett tastetrykk

Se for deg et hjem der du slipper å reise deg fra sofaen for å slå på leselampen, eller stå opp av sengen fordi du glemte å slukke lyset på kjøkkenet. Biltemas Smarte produkter hjelper deg med å gjøre hverdagen enklere.

Bytt ut lyspærene dine med våre smarte lyspærer, og opplev hvor enkelt det er å få full kontroll over belysningen. Med ett enkelt tasterykk på telefonen kan du nå nemlig styre all belysningen i hjemmet, så lenge den er koblet til appen Tuya Smart. Appen laster du ned gratis fra App Store eller Google Play.

Tuya Smart

Med appen styr du all din smarta belysning från telefonen! 
Appen är gratis att ladda ner från App Store eller Google Play. 

Les mer om Tuya Smart

Skreddersy belysningen din

Med vår smarte belysning kan du enkelt bestemme hvordan hjemmet lyssettingen i hjemmet ditt skal være. La belysningen gjenspeile humøret ditt og bestem stemningen ved å justere lysstyrken slik du vil ha den. Hvis du står opp tidlig, er det perfekt å ha litt sterkere lys, slik at du våkner. Eller så jobber du kanskje du hjemmefra og har behov for å justere lysstyrken etter dagslyset, slik at du får et så godt arbeidsmiljø som mulig. Mulighetene er mange. Slå på, slå av, dim og bytt mellom varmt og kaldt lys – med et enkelt trykk på telefonen.

60972

Punktbelysning - Har du fine pyntegjenstander i rommet som du ønsker å fremeve? Bruk spotlights eller bildebelysning.

60974

Dekorativ belysning - Gjør det mer koselig hjemme ved hjelp av vinduslamper, lysstrenger, bordlamper eller stearinlys.

60975

Generell belysning - Generell belysning hjelper deg med husarbeid i hjemmet og bør være sterkt nok til at du kan se alt rundt deg. Et taklampe med sterkt lys er et godt alternativ.

Tidsstyrt belysning

Du kan også tidsstyre belysningen slik at lysene slås på når du kommer hjem, eller i vinduene når det begynner å bli mørkt ute. Selv når du ikke er hjemme, kan du bruke appen til å slå på eller skru av lyset, noe som kan være viktig hvis du for eksempel er borte og vil at det skal se ut som om noen er hjemme. Du kan stille inn slik at lyset slås av når du skal sove, og at den slås på når du må stå opp.

Vår smarte belysning

Innenfor vårt sortiment finner du et stort utvalg av belysningsprodukter som forenkler hverdagen din!

Les mer om våre smarte produkter innen belysning

Styr lampene med stemmen

I tillegg til å styre belysningen med mobilen, kan du også koble den smarte belysningen til en taleassistent, for eksempel Google Home. Det betyr at du kan styre lampene med stemmen også! Du slipper å finne frem telefonen, siden du bare kan be taleassistenten om å for eksempel dempe belysningen i stua.

Smarte belysning har mange fordeler, og hos Biltema gleder vi oss til en lys fremtid der du kan styre hjemmet med ett tastetrykk!