Smart hjem + Biltema

Smart hjem + Biltema

Det som startet litt etter litt med mobiltelefoner, som plutselig ble smarte, har nå spredt seg til stadig flere dingser, og konseptet med smarte hjem er allerede godt kjent blant mange. Men hva er et smart hjem, hvordan gjør du hjemmet ditt smart, og ikke minst - hvorfor?

Et smart hjem er utstyrt med teknologi som forenkler hverdagen, og alt styres med mobilen! Et smart hjem bidrar ikke bare til en enklere og mer praktisk hverdag, men også til bedre energieffektivitet og økt sikkerhet.

Et smart hjem inneholder smarte produkter. Det kan være alt fra lamper, sensorer, vifter, til kaffemaskiner, robotstøvsugere og sikkerhetsutstyr av forskjellige slag. Alt som har wifi-forbindelse, og som kan kobles til internett, teller som et smart produkt.

For noen handler det bare om å styre belysningen og musikken hjemme, mens andre ikke er fornøyde før hvert hjørne i hjemmet er koblet til den nyeste teknologien. Hvor mange smarte apparater eller møbler som er inkludert i ditt smarte hjem, velger du helt selv.

Produktsortiment på Biltema

Antall produkter på markedet som kan kobles sammen øker og mulighetene er store. Vi i Biltema tror at et smart hjem er et hjem som kan automatiseres og som forenkler hverdagen din. Derfor har vi samlet forskjellige produkter som kan gjøre hjemmet ditt litt smartere og hverdagen din litt enklere.

Med våre smarte produkter kan du styre belysning, kameraer og mye mer. Alt dette gjør du via mobiltelefonen din - uansett hvor du er, så lenge du er tilkoblet internett.

Smart belysning

Med smart belysning kan du enkelt tilpasse belysningen og gi rommet en følelse. Planlegg når lysene skal slås på eller av, endre lysstyrke, fargetemperatur og farge etter behov.

Bytt ut eksisterende lyskilder med smarte, og du kan i tillegg til å slå på lysene med mobiltelefonen også stille inn hvordan belysningen skal oppføre seg. La lampen i hallen lyse automatisk når du kommer hjem, eller la lysene i vinduene lyse når mørket faller og solen er i ferd med å gå ned. Det har heller aldri vært enklere å dekorere med fargede lys.

Du kan også koble smart belysningen mot en stemmeassistent som Google Home. Da kan du styre belysningen med stemmen din, uten å ta opp telefonen eller fjernkontrollen. Fortell assistenten din at du ønsker å dempe lyset i stua når du skal se film, og assistenten vil gjøre jobben for deg.

Smartvifte 

Se også vår smarte tårnvifte med tre hastigheter som avkjøler hjemme eller på kontoret. Roterer for å spre luft i rommet og har tidsurfunksjon med 60 minutters intervall fra 1 til 8 timer.

Smarte produkter med Tuya Smart

Smarte produkter på Biltema er alle kompatible med Tuya Smart-appen, en app som enkelt kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Produktene kan brukes enkeltvis eller kobles til andre produkter.

Les mer om Smarte produkter hos Biltema via Tuya Smart >>

Smart belysning

Smart belysning

Utforsk vårt utvalg innen smart belysning.

Se mer
Smarte produkter med Tuya Smart

Smarte produkter med Tuya Smart

Les om mulighetene du får med Tuya-appen og våre produkter.

Les mer
Smarte hjem - Spørsmål & svar

Smarte hjem - Spørsmål & svar

Få svar på spørsmålene dine slik at du kan komme i gang!

Les mer