Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Bitssett

Som håndverker kommer du langt med drill, hammer, skrutrekker og stige. Men du trenger også bits, slik at du kan løse både enkle og avanserte bore- og skruoppgaver. Hvis du mangler bits til gjør det selv-prosjektene dine, anbefaler vi at du tar en titt på de mange bitssettene våre. Nedenfor ser du det store utvalget.

Løs alle bore- og skruoppgaver med riktige bits

For å kunne løse en bore- eller skruoppgave trenger du naturligvis riktig verktøy. Til dette trenger du bits, enten du skal bore i tre, metall eller murstein. Oppgaven din i denne sammenhengen blir å finne bits som ikke bare passer til drillen eller skrutrekkeren, men som også er egnet for boring i det aktuelle materialet.
Som håndverker må du alltid sørge for å ha bits for enhver situasjon. Det finnes definitivt bits du kommer til å bruke mer enn andre, men det er likevel en fordel å ha tilgang til mange forskjellige bits. Av både praktiske og økonomiske grunner kan det være lurt å kjøpe et komplett bitssett. Vi kommer til å fortelle mer om fordelene med å kjøpe et slikt sett.

Det er mange gode grunner til å kjøpe et bitssett

Vi har naturligvis de skrubitsene du trenger, enten du trenger bits til skruer med flatspor, pozidriv, torxskruer med mer. Uansett hvilken bits du trenger, er det en rekke fordeler med å kjøpe dem i et sett.

Hva er fordelene med å kjøpe bits i sett:

1. Du sparer penger – bits er ikke dyre, men hvis du kjøper dem i sett, får du den laveste prisen per bits. Så hvis du vil spare penger på verktøy og tilbehør til gjør det selv-prosjektene dine, bør du kjøpe et bitssett. Da får du masse bits (ofte til og med annet utstyr) til en konkurransedyktig pris.
2. Det er enklere å holde orden – når du kjøper et bitssett, sitter mange bits vanligvis i en praktisk holder, sortert etter type og størrelse. Det gjør det mye enklere for deg å holde orden på bitsene.
3. Du sparer tid – den praktiske sorteringen av bitsene gjør også at du sparer tid. Du slipper nemlig å bruke mye tid på å finne riktig bits blant de 20–50–100 forskjellige bitsene.

Vi selger også spesialbitssett

På denne undersiden finner du vårt utvalg av komplette bitssett. Det gjelder ikke bare de tradisjonelle bitssettene, men også spesialbitssett. Siden vi har et så stort utvalg, er vi også sikre på at du finner et bitssett som oppfyller dine ønsker og behov.

Hvilket bitssett bør jeg velge?

Et bitssett er et komplett sett med forskjellige bits, men hos Biltema selger vi naturligvis forskjellige sett. Bitsene våre kan for eksempel deles inn etter type spor (PH, PZ, SW, T med mer) og størrelser. Når du velger bitssett, bør du derfor tenke gjennom hvilke typer spor og størrelser du tror du får bruk for. Det kan det være vanskelig å bestemme, og derfor kan det være smart å kjøpe et stort bitssett.
På produktsidene, som er bare ett klikk unna, kan du lese alt om de forskjellige bitssettene. Du finner blant annet informasjon om hvor mange deler settene inneholder, hvilke størrelser og typer spor som er representert, samt hvilket annet utstyr som medfølger (for eksempel en skralle og en forlenger).
Via produktene på siden får du også oversikt over priser og lagerstatus.

Trenger du mer hjelp til å velge riktig bitssett? Da kan du kontakten kundeservice. Vi hjelper deg gjerne.