Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Torxbits

Trenger du Torxbits, også kalt TX-bits? Da har du kommet til riktig side. Her finner du nemlig Torxbits i forskjellige lengder og antall. Alle bitsene våre er laget av S2-stål, så kvaliteten er svært god.

Les mer om sortimentet vårt under.

Torxbits og Torxbitssett til faste lave priser

Torxbits og Torxbitssett kan være dyre, men det finnes naturligvis ingen regler uten unntak. Målet vårt er å selge bits av god kvalitet til priser som alle har råd til. Derfor har vi presset prisene våre så mye som mulig, slik at du alltid kan kjøpe bits til faste lave priser. Du kan dra nytte av de lave prisene uansett hvilke av bitsene våre du vurderer å kjøpe.

Hvis det ikke er nok med bits i en eller noen få størrelser, kan vi anbefale at du kjøper et Torxbitssett. Da får du nemlig bits i mange forskjellige størrelser til en svært overkommelig pris. Vi har for eksempel et sett der du får TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50, TX55 og TX60. Med alle disse variantene bør du ha det du trenger. De nevnte settene leveres også med pipeholdere.

Du velger selv om du vil kjøpe Torxbits som sett eller enkeltvis. Men husk at det ofte kan lønne seg å kjøpe bits i sett.

Mange forskjellige størrelser

Ethvert verktøysett bør inneholde bits av god kvalitet – og gjerne i mange forskjellige størrelser. Du bør ha bits til enhver oppgave, slik at du slipper å sette et prosjekt på pause fordi du ikke har riktig bits.

Uansett hva du skal bruke Torxbitsene til i byggeprosjektet eller verkstedet, bør du unne deg å kjøpe de beste bitsene.

I sortimentet vårt finner du Torxbits i mange forskjellige størrelser. Det gjelder ikke bare Torxbits i standardstørrelsene, men også lange bits med fargekoding og kraftig magnet. De mange forskjellige bitsene varierer i lengde og tykkelse.

Når du skal bestille Torxbits, må du eventuelt angi ønsket størrelse (hvis det finnes flere alternativer).

Kjøp fra to til ti stykker

Torxbits selges vanligvis ikke enkeltvis, men du kan i det minste kjøpe to stykker. Men stykkprisen blir betydelig lavere hvis du kjøper flere bits, for eksempel ti stykker.

Hvis du klikker deg inn på produktsidene våre, ser du hvor mange Torxbits du får for prisen som er angitt. Av og til kan du også velge antall selv. Også her er det naturlig å velge et Torxbitssett.

Kjøp på nett og hent de nye bitsene dine i nærmeste Biltema-varehus

Det har aldri vært enklere å kjøpe Torxbits. Nå kan du nemlig handle hele døgnet i nettbutikken vår. Det betyr at du kan handle når det passer for deg. Hvis du for eksempel foretrekker å handle sent på kvelden eller om natten, kan du gjøre det i nettbutikken vår. Den gode navigasjonen gjør det enkelt å finne frem.

Når du har bestilt Torxbitsene du trenger, sender vi en melding når du kan hente dem. Vanligvis er bestillingen klar til henting etter cirka 30 minutter. Bestillingen din kan du hente i det varehuset du valgte som favoritt da du bestilte.

Mangler du bits til prosjektene dine? Vi har også et stort utvalg av Phillips- og Pozidrivbits – naturligvis til svært gode priser.