Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Hulltang – når du skal lage hull i klær eller skinn

Trenger du en tang for å lage hull i et belte, en presenning eller noe annet?

Hos Biltema finner du flere typer praktiske og nyttige hulltenger. Du kan velge mellom flere størrelser, og felles for dem alle er den lave prisen og den gode kvaliteten.

Ta en titt på utvalget på denne siden og finn den hulltangen du trenger til det kreative gjør det selv-prosjektet ditt.

Bruk den nye hulltangen din til å lage hull i

● Skinn
● Tekstil
● Belter
● Klær
● Presenninger
● Plast
● Og mye mer

Gjør beltet større – lag flere hull med en hulltang

Har du fått et belte i gave, men funnet ut at det ikke har mange nok hull til å passe deg? Eller har du funnet et gammelt belte i garderoben, som mangler hull for at du skal kunne bruke det?

Med en hulltang er det ikke noe problem. Du kan lage så mange nye hull du bare vil i skinnbeltet, og det tar bare noen sekunder å tilpasse beltet.

Tangen kan brukes til mange andre ting enn belter også, og den er ekstra praktisk hvis du liker å sy.

Lag runde, fine hull i papp eller papir

Hvis du liker å bruke tid på å være kreativ sammen med barna, får du stor glede av en tang som kan lage hull i papir, papp, filt, stoff og mye annet.

Hvis du foretrekker å lage egne julegaveetiketter, kan du lage fine, runde hull med tengene på denne siden. Det er ikke alltid like enkelt å lage et rundt hull i papir eller stoff, men med disse hulltengene går det som en lek.

Du skal ikke betale mer enn du trenger

Når du handler inn til de kreative prosjektene dine hos oss, kan du være trygg på at du får konkurransedyktige og kundevennlige priser.

Vi er kjent for våre lave priser – og vi sørger for at du aldri betaler for mye når du handler i butikkene våre.

Shop i vei i nettbutikken vår eller i ett av varehusene våre. Da kan du med god samvittighet finne frem bankkortet ditt.

Vil du kontakte oss?

Hos kundeservice får du alltid hjelp hvis du lurer på noe om produktene våre, priser eller andre ting.

Du kan ringe 22 22 20 22 eller sende en e-post til kundeservice@biltema.no på hverdager mellom 08.00 og 17.00. De hjelpsomme kundeservicemedarbeiderne sitter klare ved telefonen og tastaturet for å hjelpe deg med å gjøre et godt kjøp.

Hvis du er i nærheten av ett av varehusene våre, kan du også stikke innom og spørre en av våre hyggelige og kunnskapsrike medarbeidere.