Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Oppgrader verktøykassen med leddnøkler

Vil du oppgradere verktøykassen din med leddnøkler? Da har du kommet til riktig sted.

Hos Biltema finner du forskjellige typer leddnøkler av topp kvalitet. Du finner et stort utvalg til svært gode priser.

Les mer om produktene våre her, og ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Hvilke leddnøkler kan man kjøpe hos Biltema?

Vi selger leddnøkler både som sett og enkeltvis. Derfor dekker vi ethvert behov. Vi tilbyr leddnøkkelsett med både unbrako, torx og pakker med seks nøkler.
På denne siden finner du leddnøkler for ethvert behov. Hvis du ikke finner verktøyet du trenger, kan du kontakte kundeservice eller snakke med de ansatte i varehusene.

Faste lave priser

Når du handler hos Biltema, trenger du ikke lete lenge for å finne verktøy med god kvalitet til lave priser. Vi har faste lave priser hele året, slik at du alltid kan gjøre et godt kjøp hos oss.
Målet vårt er å tilby produkter som alle har råd til, og vi mener at alle skal ha muligheten til å realisere både store og små gjør det selv-prosjekter.
Vi er stolte over å være en del av dette.
Utforsk nettstedet for å finne det du drømmer om – til en god pris.

Lave priser og god kvalitet går hånd i hånd

Hos Biltema har vi lave priser, men likevel tilbyr vi produkter av god kvalitet. Vi går ikke på kompromiss, og derfor kan du være trygg på at du finner solide og holdbare produkter hos oss. Det gjør at verktøyet du tar med deg hjem, er både holdbart og funksjonelt. Da er du klar til å sette i gang med prosjektene dine.
Er lave priser og god kvalitet noe for deg? Da kan du med fordel utforske nettstedet vårt eller besøke ett av varehusene våre.

Gjør et godt kjøp – i butikk eller på nett

Vi er eksperter på alt fra verktøy og fritidsprodukter til reservedeler og mobilladere. Vi er et allsidig varehus som har et stort utvalg. Derfor finner du alltid noe du har bruk for i varehusene våre eller på nett.
Hvis du ikke vil besøke en av butikkene våre, kan du benytte tjenesten Kjøp & Hent. Der kan du bestille varene dine på nett og hente dem i nærmeste Biltema-varehus.

Kundeservice svarer på det du lurer på

Hvis du har spørsmål om leddnøklene våre, hjelper kundeservice deg, slik at du kjøper riktig produkt.
Du kan kontakte kundeservice på telefon 22 22 20 22 eller sende en e-post til kundeservice@biltema.no.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.