Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Diamantblader – praktisk verktøy for større byggeprosjekter

Hva har marmor, fliser, betong og granitt til felles? Det er materialer som det er veldig vanskelig å sage i. Men hvis man har riktig utstyr, er det ikke umulig – og det er her diamantblader kommer inn i bildet. Et diamantblad er utformet for å skjære gjennom krevende materialer ved hjelp av en vinkelsliper. Trenger du et nytt og rimelig diamantblad? Da har du kommet til riktig sted!

Hos Biltema finner du et variert utvalg av diamantkappeskiver og diamantslipeskiver til gode priser. Enten du er profesjonell eller har et gjør det selv-prosjekt hjemme, har vi diamantbladene du trenger.

Allround kappeskiver for diamantblader

Det blir sagt at diamanter er en jentes beste venn. Og vi tror at alle gjør det selv-entusiaster og håndverkere mener at diamantblader er deres beste venn.
Diamantblad er svært praktiske slipeskiver, siden de kan skjære gjennom nesten hva som helst. Hos Biltema finner du både diamantkappeskiver og diamantslipeskiver.
Hvis du trenger mer informasjon om de forskjellige typene kappeskiver, kan du lese beskrivelsene under.

Diamantkappeskive

En diamantkappeskive har et blad som er dekket av små diamanter – derav navnet. Diamantenes hardhet gjør det enkelt å skjære i harde materialer som et vanlig sirkelsagblad ikke klarer å skjære i. Det er det ytre laget av stålkjernen i et diamantblad som består av diamanter, noe som gir styrke til å skjære i det harde materialet.
Diamantkappeskivene våre kan brukes til både tørr- og våtkapping av blant annet marmor, murstein, betong og fliser. Våtkapping er når du tilsetter vann mens du sager, noe som av og til er nødvendig for å forhindre at materialet blir for varmt.
Derfor er den perfekt når du for eksempel skal kappe fliser til baderommet eller kjøkkenet. Fest diamantkappeskiven på vinkelsliperen og skjær i vei.
Hos oss finner du diamantkappeskiver i forskjellige størrelser, slik at du enkelt finner en som passer på vinkelsliperen din.

Diamantslipeskive

Når diamantkappeskiven har gjort jobben sin, kan du sørge for en fin finish med diamantkappeskivene våre. Det er ikke sikkert at andre slipeskiver kan brukes til å slipe harde materialer, og da er en diamantslipeskive perfekt.
Skiven skal brukes sammen med vinkelsliperen. Da kan du enkelt slipe og forme for eksempel stein og betong for å få et fint og rent resultat.
Husk å se om slipeskiven skal brukes til tørr- eller våtsliping.

Biltema – topp kvalitet til lave priser

Hos Biltema er vi stolte over å kunne tilby et sortiment av produkter av god kvalitet til lave priser. Målet vårt er at alle skal ha råd til å kjøpe varene våre, som dessuten er av god kvalitet.
Vi er kjent for å ha kundevennlige priser, slik at alle har råd til å handle hos oss.

Besøk oss hvor som helst i landet

Vi har varehus over hele landet – og det kommer enda flere. Du er velkommen når som helst, siden vi har åpent alle dager. De ansatte hjelper deg gjerne i butikken hvis du for eksempel lurer på noe i forbindelse med ditt neste gjør det selv-prosjekt eller trenger råd om diamantskivene våre.
Hvis du foretrekker å handle på nett, har vi også et brukervennlig nettsted der du kan utforske sortimentet vårt hjemmefra. Vi tilbyr levering for henting i varehusene våre, der vi kan levere varene til bilen din uten ekstra kostnad.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om produktene våre? Eller trenger du hjelp til å bestille noe på nettstedet vårt? Da kan du kontakte kundeservice. Vi har serviceinnstilte ansatte som gjerne svarer på det du lurer på.
Du kan også kontakte kundeservice på telefon 22 22 20 22 eller på kundeservice@biltema.no
Vi hjelper deg alle hverdager fra 09.00 til 19.00 og fra 09.00 til 16.00 på lørdager og søndager.
Vi gleder oss til å hjelpe deg med kjøpet ditt!