Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Loddebolter og loddesett

Trenger du en loddebolt eller et loddesett til lodding? På denne siden finner du loddeboltene og loddesettene våre, slik at du kan komme i gang med prosjektet ditt.
Hos Biltema finner du det utstyret du trenger for å lodde. Utstyret er av god kvalitet og forenkler prosessen, slik at du sparer tid og frustrasjon.
Fortsett å lese for å se hva vi tilbyr.

Hvilke loddebolter tilbyr vi?

Hos oss finner du både sett og separate loddebolter – helt enkelt noe for ethvert behov.

Du finner følgende hos oss:

• Loddesett
• Svipennsett 30 W
• Loddebolt

Er du usikker på hvilket produkt du trenger til prosjektet ditt? Hvis du er i tvil, kan du kontakte kundeservice. Vi hjelper deg gjerne.

Få råd fra medarbeiderne våre

Skal du kjøpe din første loddebolt? Eller lurer du på noe om produktene våre?
De dyktige ansatte har god kunnskap om produktene vi selger. Derfor kan de hjelpe deg, slik at du kan kjøpe riktig loddebolt eller loddesett.

Et imøtekommende team

Vi ser på oss selv som et stort team som alltid setter kunden i fokus. Biltema skal være et godt sted å handle for kundene, og derfor oppfordrer videre alltid til å kontakte oss hvis dere lurer på noe, slik at vi kan hjelpe.
Enten du kontakter ossvia telefon, e-post eller i butikken, kan du være trygg på at du blir tatt imot på en god og kunnskapsrik måte.
Trenger du hjelp til bestillingen din? Stikk innom en av butikkene våre eller kontakt oss på nett.

En billig forhøyelse hos Biltema

Vi har presset prisene, slik at alle kundene våre har muligheten til å realisere drømmene sine. Derfor finner du også loddebolter og loddesett til gode priser i sortimentet vårt.
Vi mener at alle skal ha muligheten til å realisere drømmeprosjektet sitt, og derfor er alle produktene våre snille mot lommeboken.
Vi er stolte over å kunne tilby kvalitetsvarer, som loddebolter og loddesett, til priser som passer for alle.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.