Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Kniver

Sløve kniver gjør det vanskeligere å utføre arbeidet, samtidig som de kreves mer kraft og energi enn nye, skarpe kniver. Det er frustrerende og et dårlig verktøy å arbeide med.
Vi forstår viktigheten av skarpe kniver, og derfor har vi et stort utvalg av skarpe kniver til gode priser, slik at du får mange alternativer å velge mellom.

Les mer her, og finn ut hva vi tilbyr.

Hvilke kniver har vi i sortimentet vårt?

Vi har mer enn 20 forskjellige produkter i vårt sortiment for kniver.

Her er et lite utvalg av det du finner i produktsortimentet vårt:

● Kniv
● Universalkniv
● Reserveblad
● Knivsliper
● Diamantslipemaskiner og slipesteiner

Hvis du ikke finner det du leter etter i listen, kan du bla gjennom utvalget på nettstedet eller besøke ett av varehusene våre.

Fordelene med riktig verktøy

Hos Biltema anbefaler vi alltid at du sørger for at verktøyet ditt er i orden og av god kvalitet før du bruker det. Slitte og gamle verktøy kan redusere arbeidseffektiviteten og være frustrerende når du jobber. Det kan føre til at du ikke avslutter prosjektene dine, og at du mister lysten til å jobbe.
Derfor er det viktig at verktøyet ditt er av god kvalitet, funksjonelt og komfortabelt å jobbe med.

Oppgrader verktøykassen til en rimelig pris hos Biltema

Produktene våre skal være tilgjengelige for alle, uavhengig av hvordan økonomien er.
Derfor er det ikke nødvendig å vente på en katalog med tilbud, siden vi har faste lave priser hele året. Du trenger heller ikke å utsette å oppgradere verktøykassen din, siden du kan oppgradere den enkelt, raskt og rimelig hos Biltema takket være det store utvalget vårt.

Så kom i gang med gjør det selv-prosjektet ditt i dag ved hjelp av nye verktøy til en overkommelig pris.Rimelige kvalitetsprodukter

Produktsortimentet vårt består utelukkende av solide og robuste produkter som holder lenge, og som løser oppgavene du trenger dem til.
Vi mener at du fortjener kvalitetsprodukter, og det er nettopp det du får når du handler hos Biltema. Finn kvalitetsproduktet ditt på nettstedet eller i nærmeste varehus.

Vi er her for kundene våre

Kunden står alltid i fokus hos oss. Vi tilpasser oss etter dine behov ved å lytte til hva du trenger og finne den beste løsningen for deg.
Vi liker å gi god service og å gi kundene våre en god opplevelse, slik at de kommer tilbake.

Hvis du vil oppleve dette, kan du besøke oss både på hverdager og i helgene.
Flere muligheter til å handle
Hos Biltema kan kundene våre handle både på nett og fysisk, og vi har også utviklet et hybridkonsept.

Hybridkonseptet vårt, som kalles Kjøp & Hent, er en kombinasjon av nettbutikk og fysisk butikk. Du bestiller varene på nett og henter dem i nærmeste varehus. Det er praktisk for deg som ønsker en rask og enkel løsning.

Foretrekker du å se det du kjøper før du betaler for det? Da kan du besøke ett av varehusene våre – både på hverdager og i helger.
Kontakt oss via telefon og e-post
Du kan kontakte kundeservice på telefon og e-post. Kundeservice svarer på det du måtte lure på.

Kontakt oss på:

● Telefon: 22 22 20 22
● E-post: kundeservice@biltema.no

Her møter du våre hyggelige, hjelpsomme og energiske kolleger, som gjerne hjelper deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.