Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Sveising

Vi har et bredt utvalg av sveiser, gassbrennere og plasmaskjærere, samt sveisematerialer, sveisehjelmer og annet sveiseutstyr. Det finnes ulike typer sveising: MIG/MAG, MMA og TIG sveising.

MIG/MAG-sveising

Buesveising med kontinuerlig tilførsel av trådelektroder med gass, eller uten gass med flussfylt tråd. Metoden kan brukes til å sveise de fleste materialer, og det finnes sveisetråd til mange forskjellige metaller. MIG/MAG-sveising er en mangesidet metode, som ofte brukes på tynne til middels grove plater og aluminiumslegeringer.

MMA-sveising

Sveising med belagte elektroder. Den eldste og mest nyttige av de ulike buesveismetodene. Brukes for sveising i grovere materialer som jernlegeringer i stål og sveising i aluminium og rustfritt stål. 

TIG-sveising (DC)

Smelter grunnmaterialet eller et tilsettingsmtariale med varmen fra den elektriske lysbuen. Gir et eksepsjonelt rent sveisegods av veldig høy kvalitet, og er egnet til sveising av nesten alle materialer med unntak av aluminium-(AC) og magnesiumlegeringer (AC). Kan brukes til sveising i støpejern, rustfritt stål, titan og kobberlegeringer, hvor kvalitetsaspektet er viktig. Disse jobbene kan utføres med invertersveiser MAA, som er utstyrt med TIG-tilsats.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.