Våre beste tips for en julepyntet leilighet

Førjulstiden kan være nokså hektisk, men det er viktig å kose seg litt ekstra, så kryp sammen under teppet med en kopp varm kakao eller gløgg mens du nyter synet av det julepyntede huset eller leiligheten.

Hos oss finner du alt du trenger til julepyntingen på ett sted. Våre vakre adventsstjerner lyser opp vinduene og lager øyeblikkelig julestemning, men kan også brukes som dekorelement på en vegg, uten lys. Sammen med et pyntet juletre, dekorative nisser og varme tepper lager du skikkelig lun og koselig julestemning.

68680

Pynt stuen til jul

Det er fint å komplettere alle glittrende julekuler, adventsstjerner og nisser med kvister, gran og kongler for å lage en naturlig og lun julestemning. 

Ønsker man mer gull og glitter kan konglene dekkes med lim og glitter og kvistene kan dekoreres med julekuler. Eventuelt kan de sprayes med hobbylakk eller effektspray.

Julekuler kan brukes til mer enn til å henges på juletreet. Heng opp forskjellige typer julekuler i fiskesnor eller dekorative bånd i vinduet eller legg en blanding oppi et stort fat eller en glassvase.

68684

Gaver og innpakning

Hos finner du årets julegaver til hele familien.

Vårt populære trekjøkken og våre andre, søte treleker er holdbare og tidløse og kan kan gå i arv mellom søsken. Vi har også et godt utvalg i hobbyartikler for de barna som liker å pusle med ting. 

I våre varehus kan man finne et stort utvalg av julegaver, enten det er mamma som trenger et nytt verktøysett, bestefar som ønsker seg en praktisk værstasjon eller sønnen som trenger ett nytt gamingtastatur.

Vi har selvfølgelig alt du trenger for å pakke inn gavene. Gavepapir, gavebånd, rosetter og til/fra-lapper finner du hos oss.

Vær gjerne litt ekstra kreativ med innpakningen om du har god tid. 

Pakk inn gaven i kraftpapir og bruk pepperkaker for å dekorere pakkene, sammen med en grankvist og jutetråd for en pakke som skiller seg ut.

68688

Tradisjonsrik julebakst

Duften av julebakst er med på å lage julestemning til de grader. Ikke minst er det en koselig aktivitet å gjøre sammen med barna. Hos oss finner du alt du måtte trenge av kjøkkenutstyr. Fra tresleiver og bakeboller til kjøkkenapparater. 

Kok opp gløgg for en ekstra deilig duft i rommet under adventstiden. Vi har kjelene og grytene du måtte trenge for å koke opp juledrikkene bestående av smaker som anis, nellik, appelsin og kanel.

Julevasken er viktig å huske på, hos oss finner du det meste av kluter, bøtter, rengjøringsmidler og støvkoster. Våre favoritter er våre magiske flekkfjerningssvamper, spraymopp og automatisk såpepumpe. 

68692

Julestemning på balkongen

Har du en balkong, terrasse eller hage er det veldig koselig å julepynte utendørs også.

Bruk lysslynger eller girlander og surr rundt gelenderet på balkongen, eller ta med de kunstige juletrærne utendørs. Nisse og lyslykter med enten LED-lys eller levende lys skaper også god julestemning.

For en gjennomført stil er det fint å velge ut to eller tre farger som kan gå igjen i dekorasjonene. En farge kan gjerne brukes i flere nyanser og ton-i-ton er veldig i tiden. 

Ta gjerne med varme tekstiler som pledd og saueskinn med ut slik at du kan nyte julestemningen utendørs og ha gjerne noen ekstra pledd til gjester i en fin kurv.