Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

SMF-batterier

Her finner du vårt utvalg av vedlikeholdsfrie og gasstette SMF-batterier for motorsykler. Fordelen med et SMF-batteri sammenlignet med et konvensjonelt batteri med korker som kan åpnes, er at de har lengre levetid, og at du ikke trenger å etterfylle batterivann.

Bruksområder

SMF-batteriene er svært pålitelige og tåler mange oppladinger og utladinger. Batteriets innkapsling er forsterket med polypropylen og har integrert flammebeskyttelse, noe som gjør det motstandsdyktig mot vibrasjoner og støt. Det gjør batteriene godt egnet til bruk i motorsykler der det forekommer kraftige vibrasjoner og ytre påkjenninger. Det er et batteri som tåler helling opptil 45°, noe som også reduserer risikoen for syrelekkasje.

Resirkuler batteriet ditt

Brukte kjøretøybatterier er farlig avfall, og derfor skal de leveres til en miljøstasjon eller til stedet der du kjøper det nye batteriet, slik at de kan resirkuleres på riktig måte.
Før du resirkulerer batteriene dine, anbefaler vi at du undersøker reglene og retningslinjene for resirkulering av avfall der du er. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.