Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Kjøretøybatterier

På denne siden finner du vårt store utvalg av artikler i kategorien kjøretøybatterier. På siden Kjekt å vite om batterier har vi samlet all informasjon du trenger før og etter batterikjøpet. Der hjelper vi deg med å velge batteri, montering, vedlikehold og lading. Vi svarer også på vanlige spørsmål om kjøretøybatterier.   

 

Kjøretøybatterier hos Biltema

Gjør det til en vane å kontrollere at batteriet i kjøretøyet er i god stand. Hos oss finner du et prisgunstig utvalg av startbatterier til biler, lastebiler og traktorer samt fritidsbatterier til for eksempel båter, campingvogner og gressklippere. På denne siden finner du også batteriladere, batteritilbehør, MC-batterier og blyakkumulatorer.

I vårt utvalg av kjøretøybatterier finner du følgende produkter:

Bilbatterier

Bilbatteriet ditt slites over tid og må byttes ut når det mister lagringskapasiteten og starteffekten ikke lenger er tilstrekkelig. Når du skal kjøpe nytt batteri, er det viktig at du velger et som passer til bilen din. Les kjøpeguiden for å få finne ut hva du bør tenke på når du skal kjøpe nytt bilbatteri, og se utvalget vårt her.

Batterilader

Bilbatteriet lades opp mens du kjører, men hvis bilen din står stille i en lengre periode eller du ikke kjører så ofte, lades ikke bilbatteriet tilstrekkelig. Det kan du løse med en batterilader!

Før du velger hvilken type batterilader du skal kjøpe, må du identifisere behovene dine og finne ut om batteriladeren skal brukes til vedlikeholdslading, til å lade opp et tomt batteri eller brukes som starthjelp. Kanskje trenger du en som kan brukes til alt dette?

Les kjøpeguiden vår før du kjøper batterilader.

Batteritilbehør

I vårt utvalg av batteritilbehør finner du batterivann, batterikabler, jordkabler og batterikabelsko. I vårt utvalg av batteritilbehør finner du også tilkoblingskabler, batteriklemmer og batteripolrensere.

Blyakkumulatorer

Blyakkumulatorer kan brukes ved syklisk lading og vedlikeholdslading. Blyakkumulatorer er nyttige og kan brukes til blant annet leker, alarmsystemer, gressklippere, lommelykter og lignende.

Blyakkumulatorene du finner hos oss, er vedlikeholdsfrie og ventilregulerte.

Fritidsbatterier

Et fritidsbatteri kan brukes til elektrisk utstyr i bobilen, campingvognen eller båten. Noen av fritidsbatteriene du finner hos oss, kan du også bruke sammen med solcellepaneler og vindturbiner.

MC-batterier

I vårt utvalg av MC-batterier finner du startbatterier av god kvalitet til motorsykkelen din. Det er viktig at du velger et MC-batteri av samme type og med samme mål og kapasitet som det gamle batteriet.

Innen MC-batterier finner du startbatteriene våre i fire utførelser: 

  • AGM-batterier 
  • Gel-batterier 
  • Litiumbatterier 
  • SMF-batterier 

TIPS: Vedlikeholdslading

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.