Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Tegnepapir for ethvert formål

Du må velge tusj når du skal visualisere tekst, figurer og former. Men du må også velge papir. Det er nemlig like avgjørende for sluttresultatet at du velger et underlag som passer til prosjektet ditt både i størrelse, materiale og utforming.

Derfor finner du et godt utvalg av tegnepapir hos oss. Vi tilbyr flere forskjellige størrelser og kvaliteter, som kan kombineres med alt fra blyant til maling. Utforsk de mange mulighetene, og finn det du trenger.

Stort utvalg av størrelser

Enten du skal male et stort bilde eller bare skrive et lite notat, finner du det riktige papiret hos oss. I vårt sortiment finner du alle størrelser, fra det mindre formatet A5 til det store A2.

Vil du ha varen på rull eller som blokk? Hos oss finner du både de klassiske tegneblokkene og de profesjonelle rullene, og til og med skisseblokker og avispapir.

Tegnepapir av god kvalitet

Hvis du har tegnet i mange år, vet du at det er stor forskjell på kvaliteten, og at den kan være avgjørende for det endelige resultatet.

Vil du unngå ujevnheter og krokete streker? Hos oss finner du tegnepapir av flere kvaliteter, slik at både erfarne og nybegynnere kan utvikle tegningen og malingen sin.

Foretrekker du å uttrykke deg med blyant eller maling? Våre materialer er egnet for alle typer, så du kan bruke blyant, tusj, kull og vann- og oljebasert maling.

Overflaten påvirker motivet

Drømmer du om å male eventyrlige landskapsbilder, eller arbeider du mer abstrakt? Underlagets overflate påvirker motivet og uttrykket du skaper.

Hos oss finner du både alternativer med glatt overflate, slik at linjene blir jevne, og ujevn overflate som gir motivet et organisk utseende. Det passer ekstra godt hvis du maler og tegner abstrakt.

Velg riktig tykkelse

På samme måte som at størrelse, form og overflate er viktig for tegnepapiret, må du også bestemme hvor tykt det skal være.

De tynne variantene er gode til skisser, mens tykkere papir er perfekt når du maler med olje- eller vannbasert maling.

Stort utvalg av spesialprodukter

Om du tegner med blyant, penn eller tusj, stiller det sjelden store krav til materialet. Men hvis du foretrekker å male med akryl eller akvarell, stilles det andre krav til underlaget.

Bruker du ofte akrylmaling? Et vanlig papir veier rundt 80 gram, men når du arbeider med akryl, bør du velge en tykkere variant. Da blir overflødig maling absorbert, slik at motivet ikke blir rynkete eller utydelig på det våte underlaget.

Akvarellmaling stiller krav til underlaget

Vil du være sikker på at motivet er sylskarpt når det tørker? Et uskarpt bilde er sjelden vakkert, og hvis du maler med akvarellmaling, må du velge papir som kan sikre motivet.

Hos oss finner du varianter som kan suge opp den vannbaserte malingen, slik at bildet stilistiske uttrykk beholdes.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.