Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Racketsport – noe for alle

Begrepet racketsport er bredt og inkluderer vanligvis sporter som tennis, badminton og bordtennis. Her finner du blant annet badminton- og bordtennissett, tennisballer og nett. Ta en titt på utvalget og utfordre familien til bordtennis ved spisebordet eller badmintonturnering i hagen.

Bordtennis

For å kunne spille bordtennis, eller pingpong, trenger du bordtennisracketer og bordtennisballer, og naturligvis et bordtennisbord. Bordtennisracketene våre er av innstegsmodell, og de passer perfekt til rekreasjons- og hobbyspilling.

Du trenger ikke å kjøpe et stort bordtennisbord for å nyte bordtennis. Du kan enkelt gjøre om spisebordet til bordtennisbord ved hjelp av et fleksibelt og flyttbart bordtennisnett.

Har du begrenset plass, men vil likevel ha et bordtennisbord?

Da kan du ta en titt på vårt bordtennisbord mini. Det er sammenleggbart og justerbart, og det passer perfekt hvis du bor litt trangere. Utfordre familien eller vennene til en runde med bordtennis. Det er en morsom aktivitet der dere sammen trener kondisjon, styrke, koordinasjon og balanse. Helt enkelt en perfekt familieaktivitet!

Badminton

Badminton er en morsom aktivitet for hele familien, der både store og små kan være med og spille. Dere trenger bare et badmintonsett med badmintonracketer og en badmintonball samt et badmintonnett. I badmintonsettet vårt får du to badmintonracketer og to badmintonballer samt en praktisk veske til utstyret.

Har du ikke badmintonnett hjemme? Du kan enkelt lage ditt eget med noen stoler. Du kan også henge et teppe mellom stoler. Det er bare fantasien som setter grenser!

Tennis

Er du en innbitt tennisspiller, eller har du lyst til å begynne å spille? Uansett trenger du tennisballer, for de har nemlig en tendens til å forsvinne … Hos oss finner du økonomipakker med tennisballer. Vi har tennisballer som er litt mykere og tilpasset for mindre barn eller nybegynnere, og vi har også tennisballer som er godkjente for spilling i henhold til det internasjonale tennisforbundets standard. Disse tennisballene er slitesterke, fylt med gass og raske med god sprett.

Har du ingen å spille tennis med?

Da kan du kjøpe et tennistreningssett!

Det er en retursikker tennistrener med en tennisball som er festet i en snor som sitter fast i en base som er fylt med sand eller vann. Her kan du stå i mange timer og trene på forehand og backhand – ballen kommer alltid tilbake til deg!

Vanlige spørsmål om racketsporter

Hvor mange racketsporter finnes det?

De vanligste racketsportene er tennis, badminton, bordtennis, padel og squash.

Hvordan teller man poeng i tennis?

Tennis spilles enten som best av tre sett eller best av fem sett. For å vinne et sett må du vinne seks games, med minst to games mer enn motstanderen. For å vinne ett game må du få fire poeng, med minst to poeng mer enn motstanderen. Hvert game telles som 15, 30, 40 for hver ball men vinner, istedenfor 1, 2, 3.

Hvordan fungerer badminton?

Badminton kan enten spilles som singel eller dobbel. Man spiller best av tre sett, og spilleren som først får 21 poeng, vinner settet. Den som først vinner to sett, vinner kampen.

Hvordan teller man poeng i bordtennis?

En bordtenniskamp spilles med best av fem sett, så den som først vinner tre sett, har vunnet. Den første som får elleve poeng, vinner settet.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.