Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Sportsprodukter til hele familien

Kjøpeguide sport – tren på sport sammen i hagen 

Tren og spill sport sammen i familien! Hvis du trenger sportsutstyr av god kvalitet for en aktiv hverdag sammen med barna, har du kommet til riktig sted. Enten dere vil spille en livlig fotballkamp i solen eller en runde bordtennis i stua, finner du det du trenger hos oss. 

 

Utfordre familien i forskjellige idretter 

Å spille og trene sammen i familien er morsomt, givende og nyttig. Ved fysisk aktivitet og idrett får barna muligheten til å trene opp motorikk og koordinasjon på en leken måte. Som forelder kan det av og til være vanskelig å finne tid til å trene, og da er det perfekt å sporte sammen med resten av familien. Når man trener med familien, får man både aktivitet og kvalitetstid i ett!    

Hos Biltema finner du mange andre sportsartikler. Hvorfor ikke utfordre barna til en runde innebandy eller basketball? I det store utvalget vårt finner du både innebandymål, innebandyballer, basketballkurver og basketballer. Med de riktige sportsartiklene er det ikke noe som kan hindre dere i å ha det gøy sammen. 

Spill fotball i hagen 

Fotball er en av de mest populære sportene i Norge og noe du kan spille sammen med både voksne og barn uansett hvor dere er. Dere trenger bare en fotball og to fotballmål. Hvis du i tillegg har kjegler, fotball figurer og en rebounder, har du alt du trenger for å øve på ballteknikken din. 

Basketball i innkjørselen 

Spill en fartsfylt basketballkamp i innkjørselen, eller tren på å kaste og drible sammen. Hos oss finner du basketballkurver og basketballer i forskjellige størrelser. 

Racketsport – manges favoritt 

Enten dere møtes til en runde tennis i hagen eller til en jevn kamp rundt bordtennisbordet, er racketsport ofte en favoritt for hele familien. Du finner racketer, baller og nett i vårt store utvalg av racketsporter.  

Fartsfylt innebandy 

Innebandy er en familiefavoritt ute på gaten eller på gårdsplassen. Man trenger bare hver sin innebandykølle, en innebandyball og to mål, så ligger alt til rette for en fartsfylt og intens innebandykamp.  

Vintersport på is 

Minusgrader og is på vannet betyr bare én ting – ishockeykamp! Med eller uten skøyter er hockey alltid en god idé når dere skal sporte sammen.   

Finslip teknikken 

Kanskje har du eller barna lyst til å forbedre teknikken i favorittsporten? Invester i kjegler, en rebounder, treningshekker eller fotballfigurer for å utfordre og utvikle teknikk, koordinasjon og motorikk på en leken måte.  

Vanlige spørsmål om sport

Hvilket sportsutstyr bør man kjøpe? 

Kjøp sportsutstyret du trenger for å kunne utøve den sporten du vil utøve. Med riktig utstyr blir alt mye morsommere.  

Hva trenger man for å sporte i hagen? 

Det avhenger av hvilken sport du er interessert i. Hos oss finner du utstyr for fotball, basketball, innebandy, tennis, badminton og bordtennis – som du kan spille i hagen om du vil. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.